PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les joguines no són sexistes, i tu? Any 2016

Els jocs i les joguines ens ensenyen a viure i a construir allò que som com a persones, són importants transmissors de valors, conductes, rols, etc.

Per això, la regidoria de Drets Civils i Ciutadania ha creat aquest material que us presentem i que convida a prendre consciència d'allò que estem transmetent, a transformar i reconstruir l'univers del joc i les joguines perquè els nens i nenes puguin créixer en un món més igualitari i lliure.

Activitats a destacar

- Espectacle d'animació per públic familiar "Al país de les marietes arriba el circ", a càrrec de l'associació Ai Carai, amb aquesta animació s'intentarà consciènciar de que les joguines no tenen sexe i no són diferents les joguines segons el sexe de qui les fa servir.

Dia: dijous 29 de desembre

Hora: 11h

Lloc: Exterior de la Plaça del Mercat

- Per potenciar i aprofundir en aquests valors dimecres 14 de desembre, a les 17.30 h a la Biblioteca Vapor Badia (c. de les Tres Creus, 127-129) tindrà lloc una tertúlia - debat amb el nom: "Les joguines tenen sexe?", a càrrec de l'Associació Coeducacció.

flier joguines mail-page-001

Retallable

S'ha produït un retallable per confeccionar un potet amb missatges que promouen les joguines no sexistes. La difusió d'aquest retallable es farà als grups de 3er de primària de totes l'escoles, centres cívics, biblioteques, CAPs, AMPAS, etc.

Les persones interessades en aconseguir retallables, poden passar pel SIAD (c. Vidal, 146)

caixeta definitiva-page-001

 Nota de premsa de la campanya