PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
Aquest taller de teatre fòrum intercultural, té com a objectiu treballar els principis de la convivència ciutadana en contextos interculturals i de desigualtat de gènere.

Durant els mesos de maig i juny companyies com El Ciervo, Kakaiba, Pendientes de un Hilo i Atressi Teatre així com actors i actrius a nivell particular, han participat en un Taller de formació en tècniques de Teatre-Fòrum en relació la temàtica dels rumors i estereotips associats a la immigració.

Ahir dijous 4 de juny a les 18h, i sota el títol “Sabadell, teixint la convivència” va tenir lloc al Teatre Principal l’acte de reconeixement a les persones que han participat en els programes d’acollida i a la xarxa antirumors de la ciutat de Sabadell durant el curs 2014-2015.

El dimarts 28 d'abril a les 18h a la sala d'actes del Casal Pere Quart de Sabadell (Rambla, 69), es va dur a terme la 3a Trobada d'agents antirumors.

El dia 23 d'abril, en el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi, el photocall de la campanya" Teixint la convivència. Xarxa Antirumors de Sabadell" va ser present al Mercat Central, juntament amb tots els materials de difussió i sensibilització que s'han editat.

 

Sabadell és una ciutat amb una llarga tradició històrica en relació a la diversitat de creences i conviccions, on conviuen persones, entitats, col·lectius, comunitats religioses o conviccionals heterogènies. L’Ajuntament de Sabadell mitjançant la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania treballa per fer una gestió d’aquesta diversitat de manera inclusiva amb la voluntat que, la igualtat i el respecte, esdevinguin els valors principals en l’exercici de la llibertat religiosa.

La Junta de Portaveus va aprovar el 19 de desembre una proposició de l’alcaldia d’impuls a les polítiques de sensibilització per desmuntar rumors enfront la diversitat i en pro de la convivència a Catalunya. La proposta es va aprovar per unanimitat.

 

Al document adjunt es descriuen les diferents fases i activitats de la Xarxa Antirumors de Sabadell. Projecte C4i (Communication for Integration) - Versió en anglès

Davant una societat complexa, culturalment diversa i amb constants inestabilitats socials i econòmiques esdevé com a prioritat indiscutible guanyar el repte de la convivència.

També et pot interessar...