PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
 
BIBLIOTEQUES

Voluntariat Programa LECXIT

Què és?

LECXIT, Lectura per a l'èxit educatiu, és un programa que vol millorar la comprensió lectora dels infants en català.
El programa és promogut per la Fundació Jaume Bofill i concretament a Sabadell des dels serveis de Cultura i Educació de l'Ajuntament.

Com funciona?

LECXIT funciona gràcies a la col·laboració de voluntaris i voluntàries que acompanyen la lectura dels infants. Les trobades entre voluntaris i infants es realitzen per parelles (un/a voluntari/a i un/a alumne/a) als espais infantils de les Biblioteques Municipals de Sabadell.

Durant el curs 2019-2020 són cinc les biblioteques de Sabadell que participen en el programa en col·laboració amb les escoles del seu entorn: la Biblioteca del Sud, la Biblioteca del Nord, la Biblioteca de Ponent, la Biblioteca de La Serra i la Biblioteca de Can Puiggener.

Qui pot ser voluntari/ària?

Qualsevol persona amb ganes de fer-se corresponsable de l'educació d'un infant i de crear amb ell un espai de confiança per a poder conèixer els gustos de l'infant i poder fer-li propostes de lectura, escoltar-lo, respondre els seus dubtes, tenir paciència, etc.

Per ser voluntari no es necessita cap formació específica, només cal saber llegir correctament en català i tenir ganes d'incidir en l'educació dels infants.

Què has de fer per ser voluntari?

Emplena el formulari i envia'l.

També pots fer-ho de forma presencial a les Biblioteques de Sabadell o bé al Punt de Voluntariat VAPOR CODINA:

Carrer Blasco de Garay, 19 - Sabadell
C/e: puntvoluntariat@ajsabadell.cat
Tel: 93 745 31 84

Més informació

També et pot interessar...

Biblioteca Virtual
Préstec de llibres electrònics
Aplicació mòbil
Genius
Twitter
Facebook
3
4
5
6