PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

 

L'acte pretén mostrar l'impacte en la salut mental que pateixen les persones refugiades que estan en trànsit, tant durant el seu viatge com als camps de refugiats, i s'explicarà com es treballa des de les entitats convidades.


Fotografia de l'activitat POSTMORTEM, D'ISABELLA FOLK. PRESENTACIÓ DE LLIBRE

Cal fer Inscripció a través de www.sabadell.cat/inscripcionsbims. A càrrec de l'autora.


Fotografia de l'activitat MONTSE BARDERI. AUTORA CONVIDADA
Dimecres 16 de juny de 2021, a les 19 h

El club de "Lectures geogràfiques" rep l'escriptora que comentarà "Camí d'anada i tornada", el llibre que s'han llegit aquest mes. Activitat oberta a tothom. Cal inscripció. A càrrec d'Enric Soler.


 

Espai que busca donar veu a les persones que es van veure obligades a sortir dels seus països d'origen per posar fora de perill la seva vida, la seva integritat i les de les seves famílies.


 

Es presenten dades sobre asil i refugi d'àmbit mundial, europeu, estatal i català, de l'informe anual que elabora la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CCAR).


 

Escoltarem les veus de les persones desplaçades, mostrant l'heterogeneïtat de les realitats de protecció internacional i dels processos d'acollida, amb un enfocament humanitzant i dignificant, i des d'una perspectiva intercultural i de gènere.


De dilluns 14 de juny de 2021 a dissabte 19 de juny de 2021, dilluns, dimarts, dijous i divendres de 15.30 a 20.30 h i dimecres i dissabte de 9.30 a 13.30 h

 

Jornada matinal amb activitats diverses a l'aire lliure: Joc "Mentides i veritats sobre els desplaçaments forçats". Calendari gegant, que inclou afirmacions relacionades amb les persones refugiades.


 

En aquesta activitat coneixerem la situació de les persones refugiades actualment, a través de l'informe anual que elabora CEAR i amb la intervenció de diversos professionals, voluntariat, i persones sol·licitants de protecció.


Fotografia de l'activitat EL INFVIERNO SERBIO. EXPOSICIÓ
De dimarts 1 de juny de 2021 a divendres 25 de juny de 2021, dilluns, dimarts, dijous i divendres de 15.30 a 20.30 h, dimecres i dissabtes de 9.30 a 13.30 h

Exposició fotogràfica del fotoperiodista Antonio Sempere sobre les condicions en les quals viuen les persones refugiades durant el seu trànsit pels Balcans. A càrrec d'Antonio Sempere.


Publicacions cultura