PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
GÈNERE, FEMINISMES i LGTBI

Activitats

Teixim els nostres drets

flier arpilleres18

 

Les obres que veureu, són fruit del treball de 10 dones de Sabadell que s’han trobat per compartir les seves vivències i cosir-les.

El punt de partida va ser la reflexió sobre la Declaració Universal dels Drets Humans, per això, cada treball va acompanyat d’un article d’aquesta legislació fonamental dels drets de les persones, i és que aquests drets no tenen una vigència abstracta i teòrica, sinó que es manifesten a totes les àrees de la vida, i, arriben fins allò més senzill i més íntim.

Aquestes arpilleres narren històries individuals que parlen d’allò universal. Us convidem a conèixer petits retalls dels Drets Humans a la vida i la memòria de les dones.

Podeu participar del nou taller que tindrà lloc entre el 18 d'abril i el 20 de juny al Casal Cívic Arraona-Merinals (Pl. Pla de l’Amor,2) on els dimecres de 17 a 19 h, contarem històries que ens ajuden a pensar juntes el barri al que tenim dret.

No cal tenir coneixements de costura, només cal tenir ganes de contar una història i compartir-la amb altres dones del barri!

 

 

Imprimeix Correu electrònic