PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
EDUCACIÓ

TARIFES DE LES ESCOLES BRESSOL

La tarifació social

Les escoles bressol municipals actuem també com a element afavoridor de l'equitat social i que cerca equilibrar les possibles desigualtats dels infants derivades de les situacions familiars i/o de l'entorn més immediat i, atès que està demostrat que els beneficis de l'escolarització primerenca es veuen reflectits en els futurs processos d'ensenyament aprenentatge que desenvoluparan els infants, es proposa un sistema de tarifació social basat en la igualtat d'oportunitats.

Per tant, la tarifa que s'aplicarà dependrà del llindar de renda i del nombre de membres de la unitat familiar, a més els serveis tarifats són la jornada completa, la jornada de matí i la flexibilitat horària.

Podeu consultar les tarifes del servei d'escola bressol, i en cas de dubte, els centres disposen de tota la informació sobre el procés i els requisits.

Tarifes del servei de menjador

La tarifa del servei de menjador està vinculada a la modalitat i prestació del servei ja que s'ofereix la possibilitat de fer ús del servei només fent ús del servei de dinar, per tant de 12 a 13h o fent ús del servei de dinar i descans, de 12 a 15h.

També hi ha diferents tipus de prestació del servei que suposen una tarifa o una altra en funció de si és servei de càtering o cuina “in situ”. També s'aplica una tarifa d'ús parcial a aquells infants del grup de lactants que aporten la seva pròpia llet ( materna o en pols).

Així mateix es pot fer ús del servei de manera esporàdica o fix.

ImprimeixCorreu-e

també et pot interessar...