PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES


 
 

Dijous 16 de gener de 2020 2 sessions: a les 20 h i a les 22.30 h als Cines Imperial.

Total la programació gener - març de 2020 aquí

 
 
ELS DIJOUS DEL CINECLUB. PROGRAMACIÓ GENER - MARÇ 2020

GENER

Dijous 16 de gener de 2020

INXEBA (THE WOUND, 2017), DE JOHN TRENGOVE
La herida. Cinema per descobrir - República de Sud-àfrica.Durada: 88 minuts
Format: DCP

Sinopsi: Com cada any, Xolani, un obrer solitari, participa juntament amb altres homes de la seva comunitat en un ritus iniciàtic tradicional per a joves que estan en els últims anys de l’adolescència. Kwanda, procedent d’una familia acomodada de Johannesburg i tutelat per Xolani, reb les burles dels seus companys per ser massa sensible.
 

 
 
Dijous 23 de gener de 2020
THE BREADWINNER (2017), DE NORA TWOMEY
Cinema d’animació - IrlandaDurada: 93 minuts
Format: DCP

Sinopsi: Parvana és una noia d’onze anys que viu a Kabul, durant el període de domini dels talibans. El seu pare és detingut i la seva família es queda sense recursos, i degut a que les dones tenen prohibit guanyar diners, decideixen transformar a la Parvana en un noi, perquè així pugui treballar.
 
 
 
Dijous 30 de gener de 2020
RAZREDNI SOVRAZNIK (2013), DE ROY BICEK
(Enemigo de clase) FilmoXarxa. Filmoteca de Catalunya. Cinema per descobrir - EslovèniaDurada: 112 minuts
Format: DCP

Sinopsi: Òpera prima del director eslovè Roc Bicek. Un professor autoritari arriba a un institut i fa saltar pels aires la rutina dels alumnes mitjançant tensions i conflictes. Inspirada en una història personal del mateix cineasta, i amb un repartiment esplèndid que barreja estudiants reals amb actors, és també una metàfora que diu tant de l’aula com de la societat en la qual s’enquadra.
 

 
 
 
FEBRER
 
Dijous 6 de febrer de 2020 
IL DESERTO ROSSO (1964), DE MICHELANGELO ANTONIONI
Una mirada als 60 - Itàlia
Durada: 117 minuts
Format: 35 mm

Sinopsi: Després de patir un greu accident de cotxe, una dona comença a percebre la ciutat en la que viu, Ravenna, com un desert tant en el pla físic com en el de les relacions personals. Les seqüeles psicològiques l’impedeixen portar una vida normal i relacionar-se amb el seu entorn.
 
 
 
 
Dijous 13 de febrer de 2020
THE COLLECTOR (1965), DE WILLIAM WYLER
El coleccionista. Una mirada als 60 - Regne Unit
Durada: 119 minuts
Format: bluray

Sinopsi: Freddie Clegg, un empleat del Banc de Londres, és un home introvertit i trist que es dedica a col·leccionar papallones. La seva vida canvia bruscament quan li toca la loteria. Decideix segrestar a Miranda Grey, una jove estudiant d’art per la que se sent atret des de fa temps. Compra una casa a les afores de Londres i reté a la noia en un soterrani durant un mes.
 
 
 
 
Dijous 20 de febrer de 2020
FAHRENHEIT 451 (1966), DE FRANÇOIS TRUFFAUT
Una mirada als 60 - Regne Unit
Durada: 108 minuts
Format: 35 mm

Sinopsi: El paper dels llibres s’encén a la temperatura de 451 graus Fahrenheit, en un futur opressiu Guy Montag, un disciplinat bomber encarregat de cremar els llibres prohibits pel govern, coneix a una revolucionària mestra que s’atreveix a llegir. Mica en mica Guy començarà a tenir dubtes sobre la seva llibertat de pensament i el preu que tindria el fet de voler exercir-la.
 
Dijous 27 de febrer de 2020
YABU NO NAKA NO KURONEKO (1968), DE KANETO SHINDÔ
El gato negro. Una mirada als 60 - Japó.
Durada: 99 minuts
Format: 35 mm

Sinopsi: Una dona i la seva jove són atacades i violades per un grup de samurais, que les assassinen prenent foc a la cabana on elles viuen. Passat un temps, dues dones molt semblants a les mortes entren en escena, captant a samurais solitaris fins a la seva casa amb fosques i venjatives intencions.
 
Dijous 5 de març de 2020 
O QUE ARDE (2019), D'OLIVER LAXE
Estrenes. Espanya/Galícia.
Durada: 89 minuts
Format: DCP

Sinopsi: Ningú espera a Amador quan surt de la presó després de complir una condemna per haver provocat un incendi. Torna a casa, un petit poble perdut en les muntanyes de Lugo, on tornarà a conviure amb la seva mare, Benedicta, la seva gossa Luna i tres vaques. Les seves vides van passant al ritme plàcid de la natura, fins que tot canvia en produir-se un violent incendi a la zona.

Dijous 12 de març de 2020
PEEPING TOM (1960), DE MICHAEL POWELL
Festival de Cinema de Terror de Sabadell - Regne Unit. El fotógrafo del pánico.
Durada: 109 minuts
Format: DCP

En col·laboració amb el Festival de Cinema de Terror de Sabadell.

Sinopsi: En Bhöm és un psicòpata que fotografia a les seves víctimes mentre moren; és un home profundament pertorbat, el seu desequilibri té les seves arrels en la seva infància. El seu pare va destrossar el seu psique degut a la seva obsessió en voler estudiar les reaccions infantils. El Bhöm exerceix de fotògraf per amagar les seves morboses intencions i així no aixecar sospites...

 
 
Dijous 19 de març de 2020
WALLAY (2017), DE BEMI GOLDBLAT
Cinema per descobrir. Burkina Faso.
Durada: 84 minuts
Format: DCP

Sinopsi: L’Ady té 13 anys i ja no fa cas del seu pare, que l’educa sol. El pare, desbordat, decideix enviar-lo durant l’estiu amb el seu oncle Amadou a Burkina Faso. Allà, als 13 anys, un ja ha de convertir-se en un home adult, però l’Ady, pensant que està de vacances, no ho veu així.
 
Dijous 26 de març de 2020
RUMBLE FISH (1983), DE FRANCIS FORD COPPOLA
Coppola. Un clàssic dels 80 - USA. La ley de la calle.
Durada: 94 minuts
Format: 35 mm

Sinopsi: Rusty James és un jove que somia tornar als temps de les colles juvenils per recordar el seu germà gran, que fou líder d’una d’elles i arrossega la reputació de rebel i intocable “el noi de la moto”. Ara el seu germà ja no hi és, fa dos mesos que ha marxat, i a en Rusty l’han citat per una lluita.

Horari: 

Horari: 2 sessions: a les 20 h i a les 22.30 h


 Lloc: 

Cines Imperial.
Adreça: pl. de l' Imperial, 4, 08202, Sabadell
Telèfon: 93 726 31 31
Web: Cines Imperial

Planol


Com arribar-hi?

Més informació

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura  Instagram Sabadell Cultura  Twitter Sabadell Cultura

 

Publicacions cultura