PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Set of sets 2 foto Alfred Mauve
 

ESPECTACLE: Diumenge 23 de febrer de 2020 a les 19 h al Teatre Principal.  Set of sets és un espectacle que hipnotitza com una espiral infinita. Un imperdible. 

Clica aquí per veure un vídeo

TALLER PARTNERGING: Dissabte 22 de febrer de 2020 d'11 a 13h a la Sala 1 de l'Estruch, fàbrica de creació. Adreçat a alumnes de dansa, professionals o persones interessades en la dansa i el moviment i que desitgen complementar i aprofundir els seus coneixements entorn al treball en grup i en parella. (Edat mínima 16 anys)

000BotEntrades

SET OF SETS. DANSA

A càrrec de: Guy Nader / Maria Campos

Fotografia de l'activitat

Aquest espectacle de Guy Nader i Maria Campos es va estrenar al festival Sismògraf d'Olot i és un exemple perfecte de com la dansa contemporània pot arribar a tots els públics. Set intèrprets virtuosos i un músic que toca en directe (el percussionista Miguel Marín) protagonitzen un espectacle fascinant, construït a partir de la repetició i el moviment circular. Com si fos el mecanisme d'un rellotge o d'una màquina complexa, Set of sets uneix la dansa amb l'acrobàcia, en un exercici virtuós de moviment que desafia la llei de la gravetat. Guy Nader i Maria Campos han creat un espectacle circular, que gira i gira sense fi com la dansa dels dervixos i que hipnotitza com una espiral infinita. Un imperdible.

GN|MC Guy Nader | Maria Campos , idea/concepte
Guy Nader, direcció
Maria Campos, Guy Nader, Roser Tutusaus, Lisard Tranis, Clementine Telesfort, Csaba Varga, Tom Weksler, creació i interpretació
Miguel Marín, música
Yaron Abulafia, disseny de llums
Albert Glas, direcció tècnica
Anna Ribera, vestuari Alexis Eupierre, assistència artística
Tanja Skok, assistència assaigs

TALLER PARTNERING | EINES DE CREACIÓ
IMPARTIT PER: GUY NADER I MARIA CAMPOS
Dia: 22 de febrer
Hora: d’11 a 13 h
Lloc: Sala 1 de l’Estruch
Adreçat a alumnes de dansa, professionals o persones interessades en la dansa i el moviment i que desitgen complementar i aprofundir els seus coneixements entorn al treball en grup i en parella. ( Edat mínima 16 anys )

Màxim d’inscrits: 26 places

Inscripcions: cal disposar de l’entrada per l’espectacle SET OF SETS que es realitza el dia 23 de febrer a les 19 h al Teatre Principal i per reservar la plaça al taller cal enviar un mail a: estruch@ajsabadell.cat  abans del 20 de febrer indicant: nom i cognom, adreça de correu electrònic, edat i en el cas que balli en una escola de dansa, el nom de l’escola.

El TALLER PARTNERING | EINES DE CREACIÓ impartit per GN|MC Guy Nader i Maria Campos és una proposta d'activitat paral·lela en relació a la proposta escènica SET OF SETS. Un taller classe magistral de dues hores que ens apropa al vocabulari del treball físic desenvolupat per GN|MC en els processos de creació basat en el treball de "partnering" i treball de contacte.

Partirem de tasques físiques concretes, generadors de moviment i punts de partida buscant mecanismes del cos en moviment observant-lo amb la finalitat de multiplicar els camins i aproximacions a la comprensió de l'anatomia del moviment i el cos. Dins de tots aquests elements, ampliarem les nostres pròpies eines per improvisar i crear material en parella i en grup.estruch@ajsabadell.cat>

Preu15€

 Data i Horari: 

Dia: Diumenge 23 de febrer de 2020
Horari: a les 19 h


 Lloc: 

Teatre Principal.
Adreça: c. de Sant Pau, 6, 08201, Sabadell
Web: Teatre Principal

Planol


Com arribar-hi?

Més informació

 

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura      Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

Publicacions cultura