PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES


 
 
Del 26 de febrer al 28 de març de 2020. Activitats gratuïtes i obertes a tothom. Diferents dates i espais. 
 
 
 

Sabadell, una de les quinze seus de la Mobile Week Catalunya (MWC) entre el 26 de febrer i el 28 de març

La programació està coorganitzada per l’Ajuntament de Sabadell, UAB, ESDI, Consorci Hospitalari Parc Taulí i Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell

Sabadell, una de les quinze seus de la Mobile Week Catalunya (MWC) entre el 26 de febrer i el 28 de març
 

Sabadell serà una de les seus de la Mobile Week 2020, un espai obert de reflexió entorn al desenvolupament tecnològic i digital que tindrà lloc per primera vegada a la ciutat del 26 de febrer al 28 de març i que reunirà experts en la temàtica. A Sabadell el programa d’activitats ha estat fruit del treball conjunt entre Ajuntament de Sabadell, UAB, ESDI, Consorci Hospitalari Parc Taulí i Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell. 

La presentació de la programació de la Sabadell Mobile Week s’ha dut a terme aquest matí i ha comptat amb l’assistència de l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; el director general de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Joan Martí; el director general de la FUNDIT, Antoni Garrell, el vicepresident de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, Leo Torrecilla i el director de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, Ramon Vilanova; ja que a Sabadell s’ha fet  una programació conjunta coorganitzada entre: Ajuntament de Sabadell, UAB, ESDI, Consorci Hospitalari Parc Taulí i Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell. 

Les jornades, convidaran la ciutadania a reflexionar sobre l'impacte de la transformació digital en la seva vida quotidiana a través d'àmbits com la cultura  la ciència o la l'educació.

L’objectiu de Sabadell, com a ciutat participant, és organitzar diferents espais de reflexió, debats integradors i diverses activitats gratuïtes obertes a tothom que connectin les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes de les persones.

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha destacat la potència de fer un programa coorganitzat:

“Haver buscat col·laboració i haver-la trobat de les institucions d’alt nivell com són la UAB, ESDI, Consorci Hospitalari Parc Taulí i Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, demostra el múscul que tenim en aquesta ciutat. Vull agrair aquesta cooperació, perquè entre tots tenim i atraiem molt més talent que cadascú per separat”.

Per a la ciutat, la iniciativa suposa un repte i, alhora, una oportunitat de liderar la conversió de la revolució tecnològica en un sector econòmic potent pel territori.

Tot i que Mobile Week Catalunya, se celebrarà del 20 al 29 de febrer, a Sabadell el programa d’activitats s’allargarà fins el mes de març sempre per aconseguir arribar a una major part de la ciutadania.

Ciutat seleccionada del Vallès Occidental i Oriental

El MWCapital es va plantejar per primera vegada, l’edició passada, que la Mobile Week se celebrés fora de Barcelona, amb l'objectiu d'atraure assistents i participants de tot el país, posant especial esforç̧ en involucrar en l'esdeveniment a professionals, experts, autoritats i artistes de l’àmbit social i tecnològic l’activitat dels quals es desenvolupi en la zona d’influència.

Així l’any passat, per primer cop la proposta es va estendre a tot el territori català amb la primera edició de la Mobile Week Catalunya. L’edició de 2020 triplica les ciutats de la Mobile Week Catalunya 2019, que passa de cinc emplaçaments als quinze previstos per a l’edició 2020: Begues, Mataró, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Igualada, Vic, Girona, Olot, Riudellots de la Selva, Reus, Mollerussa. A aquests emplaçaments cal sumar-hi la comarca de la Ribera d’Ebre i la zona de l’Alt Pirineu, amb activitats a l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

Mobile Week

Mobile Week és una iniciativa impulsada per Mobile World Capital (MWCapital) que va néixer l’any 2017 per tal d'organitzar una setmana de reflexió oberta al voltant de la transformació digital, sent un punt de trobada i col·laboració entre el món de l'emprenedoria, la indústria digital, la ciència, el pensament i les indústries creatives.

Està organitzada per la Mobile World Capital. Una fundació amb suport públic i privat que centra la seva activitat en quatre àrees: l'acceleració de la innovació a través de l'emprenedoria digital; la transformació de la indústria mitjançant la tecnologia digital; el creixement del talent digital entre les noves generacions i els professionals; i la reflexió sobre l'impacte de la tecnologia en la nostra societat.

 

Activitats

Espai-taller

Mostra bibliogràfica dedicada a l’àmbit digital i tecnològic

Mostra bibliogràfica dedicada a l’àmbit digital i tecnològic A totes les biblioteques municipals de Sabadell

Feb 24, 2020 - 10:00H

Conferència | Conferencia

Conferència inaugural Mobile Week Sabadell 2020

Conferència inaugural Mobile Week Sabadell “INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL, CIUTATS I CIUTADANIA” Antoni Gutiérrez-Rubí, assessor de comunicació dimecres 26 de febrer de 2020, a les 7 de la tarda

Feb 26, 2020 - 19:00H

 

Xerrada i debat

MOBILE WEEK SABADELL A LA RÀDIO

Programa, Al Matí, de Raquel Garcia a Ràdio Sabadell Podreu seguir totes les activitats de la Mobile Week Sabadell. Un espai des d’on parlar de tecnologia d’una forma molt didàctica (...)

Feb 26, 2020 - 00:00H

Espai-taller

EXPOSICIÓ: GENIS ENTRE LLIBRES. IMAGINA EL TEU INVENT

GENIS ENTRE LLIBRES: IMAGINA EL TEU INVENT Activitat familiar. Descobreix els grans invents de la història

Mar 2, 2020 - 10:00H

Espai-taller

EXPOSICIÓ: SUPER WOMEN, SUPER INVENTORS

La mostra, de Sandra Uve, retrata 25 dones inventores, il·lustrades amb aquarel·la i tinta xinesa, que contra tot pronòstic van aconseguir el seu somni, en principi un (...)

Mar 3, 2020 - 10:00H

Taula de debat

La tecnologia aplicada a la salut

Es mostraran alguns exemples de com l’àmbit de la salut està experimentat una autèntica revolució gràcies a l’ampli ventall de possibilitats derivades dels avanços de la tecnologia (...)

Mar 4, 2020 - 19:00H

Conferència

Presentació de llibre EL SEU PRIMER MÒBIL. BONES PRÀCTIQUES PER (...)

A càrrec de Gerard Vilanova Com afrontar el canviant panorama tecnològic, posant sobre la taula els usos i costums que hem anat adquirint, menors i adults, amb el (...)

Mar 5, 2020 - 19:00H

Taula de debat

EL DISSENY COM A IMPULSOR DE LA INNOVACIÓ SOCIAL

-Ètica i indústria 4.0. Antoni Garrell, Director general de l’Escola Superior de Disseny ESDi i autor del llibre “La indústria 4.0 en la societat digital”. -Robot IVO, un robot (...)

Mar 11, 2020 - 19:00H

Taller

DESCOBRIM LES JOGUINES ÒPTIQUES

Adreçat a infants a partir dels 4 anys Per a més informació i inscripció a la mateixa biblioteca

Mar 12, 2020 - 18:00H

Conferència

LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL EN LA CONDUCCIÓ AUTÒNOMA

Els sistemes de mobilitat intel·ligent del futur tindran el vehicle autònom com a element vertebrador. Desenvolupar vehicles autònoms és un repte multidisciplinari, essent un dels components centrals (...)

Mar 12, 2020 - 19:00H

Taller

DESCOBRINT INVENTORES

Adreçat a infants a partir dels 6 anys Per a més informació i inscripció a la mateixa biblioteca

Mar 13, 2020 - 18:00H

ELS TELÈFONS MÒBILS VISTOS DES D’UNA PERSPECTIVA AMBIENTAL

Aquesta ponència vol donar resposta gira entorn a diverses preguntes que ens podem plantejar sobre els nous productes tecnològics que utilitzem diàriament: D’on provenen els materials que (...)

Mar 13, 2020 - 19:00H

Taller

TRUCS DE CINEMA: ELS PRIMERS EFECTES ESPECIALS

Adreçat a infants a partir dels 8 anys Per a més informació i inscripció a la mateixa biblioteca.

Mar 17, 2020 - 18:00H

Conferència

La ciència del teu mòbil

Què hi ha al darrere de les converses que tens quan parles per telèfon i les innumerables dades que reps quan estàs navegant a Internet? Descobreix la ciència que (...)

Mar 17, 2020 - 19:00H

Conferència

DE LES DADES AL CONEIXEMENT, NOVES EINES PER A LA (...)

Les dades massives o Big Data suposen una eina molt potent i eficaç que obre moltes possibilitats. En el camp empresarial, per exemple, explorar, organitzar i analitzar (...)

Mar 18, 2020 - 19:00H

Taller

ROBÒTICA AMB LEGO WEDO

Adreçat a infants a partir dels 5 anys Per a més informació i inscripció a la mateixa biblioteca.

Mar 24, 2020 - 18:30H

Taula de debat

EMPRENEDORIA TECNOLÒGICA A SABADELL I AL VALLÈS

EMPRENEDORIA TECNOLOGICA A SABADELL I EL VALLÈS Presentació d’experiències d’emprenedoria tecnològica a Sabadell i al Vallès: oportunitats i motivacions per llançar-se al mercat tecnològic com a emprenedor o (...)

Mar 25, 2020 - 19:00H

Conferència

Sistemes d’emergència. L’ús de les dades de satèl·lit en dispositius (...)

Avui en dia vivim una era on els satèl·lits d’observació terrestre juguen un paper clau en diferents àmbits de la nostre societat: previsions meteorològiques, anàlisis de desforestació, (...)

Mar 26, 2020 - 19:00H

Taller

IMPRIMEIX-TE UN OBJECTE 3D DISSENYAT PER TU!

Adreçat a infants de 8 a 12 anys El taller ens permetrà imprimir i endur-nos un objecte personalitzat a casa. Utilitzant un software gratuït i online de modelatge 3D (...)

Mar 28, 2020 - 10:30H

Taller

ART I REALITAT AUGMENTADA

Adreçat a infants de  8 a 12 anys La Realitat Augmentada permet visualitzar informació gràfica afegida al món real a través d'un dispositiu amb càmera de vídeo incorporada (...)

Mar 28, 2020 - 10:30H


Aquí podeu veure el programa

Consulta la programació a https://mweek.com/catalunya/

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura  Instagram Sabadell Cultura  Twitter Sabadell Cultura

 

Publicacions cultura