PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

#LESPECTACLECONTINUASABADELL #JOEMQUEDOACASA...

#LESPECTACLECONTINUASABADELL #JOEMQUEDOACASA...

Seguint la línia d’altres iniciatives del territori, el món cultural de Sabadell us vol oferir una programació virtual mentre es mantingui la situació de quarantena i confinament solidari.

Una programació de km 0.

Perquè...
La Cultura no es confina.
La Cultura no s’atura.
La Cultura ens uneix.
I l’espectacle continua.

Diverses entitats, companyies, escoles, formacions , sales independents i la Regidoria de Cultura us ofereixen links d’alguns dels seus espectacles, perquè els pogueu gaudir des de casa. Una llista de reproducció que anirem construint entre totes i tots, per evitar que el món cultural sabadellenc quedi silenciat. Teatre de text, musical, dansa, música, circ, lectures, poesia, cultura popular, arts visuals... totes les propostes hi tenen cabuda.

Avui us proposem aquests títols. Hi ha moltes entitats que estan preparant els seus materials, i els compartiran molt aviat. I convidem també totes les que hi vulguin participar i sumar-se a la iniciativa. Podeu citar-nos a les xarxes socials!

ESPECTACLES PER TEMÀTICA

ESPECTACLES PER EDAT
 Km 0. El món cultural de Sabadell us vol oferir una programació virtual mentre es mantingui la situació de quarantena i confinament solidari. 


BIBLIOTEQUES

 

MUSEUS DE SABADELL

 

ARXIU HISTÒRIC DE SABADELL

 

 ALTRES EQUIPAMENTS
Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

Publicacions cultura