PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

 
 
 
 
Cartells guanyadors del concurs de la Festa Major 
 
Presentació del cartell de Festa Major  2020

Al concurs per seleccionar-lo s’hi han presentat enguany 35 cartells de 32 estudiants de les escoles d’art i disseny de Sabadell: l’ESDi i l’Escola Illa

La proposta titulada “FM 2020 Sabadell”, obra de Gerard Garcia Calduch ha estat la guanyadora del concurs del cartell de Festa Major 2020, que s'ha presentat al Casal Pere Quart. Al concurs, convocat per Transports Urbans de Sabadell TUS, s’hi han presentat 35 cartells d’estudiants de l’Escola Illa i de l’Escola Superior de Disseny (ESDi). El guanyador s’enduu 600 € i les persones que han tingut un accèssit, 150 €, respectivament.

Els accèssits seleccionats corresponen als cartells presentats per Júlia González Piñol (“Sabadell Festiva”) i Ainoha Sol Gámez (“Festa, diversitat i colors”). Aquest any i a causa de la coincidència del procés amb la declaració d’estat d’alarma per la crisi sanitària de la covid-19, les bases del concurs van estipular que la presentació de les obres fos telemàtica. A més, tant la deliberació del jurat com la tria de la proposta guanyadora i els accèssits s’han fet també en línia.

La presentació del cartell de Festa Major 2020 s'ha fet aquesta tarda a la sala d’actes del Casal Pere Quart. Hi han assistit l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; Carles de la Rosa, regidor de Cultura; Laura Reyes, regidora d’Esports; Susana Romero, de Transports Urbans Sabadell (TUS), membres del Jurat i estudiants que han participat en el certamen.

En el concurs es valora que els cartells s’identifiquin amb la ciutat de Sabadell, que siguin creatius i singulars, que mostrin un discurs gràfic i conceptual actual, directe i entenedor i, finalment, que no mostrin dificultats de reproducció i adaptació a diferents formats i suports.

Hi han pogut participar els alumnes matriculats el curs 2019-2020 que cursaven ensenyaments reglats a les escoles d’art i de disseny de Sabadell així com també els exalumnes graduats en aquestes escoles el curs 2018-2919. També podien participar alumnes de Sabadell que estiguessin cursant ensenyaments reglats a altres escoles d’art.  Les obres presentades havien de ser originals i inèdites, dissenyades per a l’ocasió amb tota llibertat, tant conceptual com tècnica.

Com cada any, la persona guanyadora del concurs cedeix en exclusiva i amb caràcter gratuït a l’Ajuntament de Sabadell els drets de reproducció, difusió, comunicació pública i transformació de l’obra premiada.

 
2n accèssit:
 
 
 
1r accèssit:
 
 
 
Cartell guanyador:
 
 
 


Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

 

 

Publicacions cultura