PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

 
 
 
Nou espai al web dels MUSEUS D'ART I D'HISTÒRIA amb continguts digitals
 
 

MUSEU D'ART

EL MUSEU DES DE CASA és un nou espai al web del Museu d’Art de Sabadell, amb diferents tipus de recursos digitals que tenen el Museu d’Art i la seva col·lecció com a protagonistes.

El nou espai compta amb diferents seccions, que són: VISITES, JUGAR PER APRENDRE, EXPOSICIONS TEMPORALS, ACTIVITATS EN VÍDEO I PUBLICACIONS.

Està dirigit a totes aquelles persones que a títol individual o en grup no poden accedir al Museu presencialment, també per poder ampliar o dinamitzar els continguts abans o després de la seva visita.

Durant la pandèmia del COVID-19 que estem vivint s’ha posat de manifest la necessitat de desenvolupar recursos i continguts digitals com alternativa a l’activitat presencial, per tal que el Museu pugui complir la seva funció com a institució educativa, transmissora de coneixement, i per seguir mantenint la necessària relació i l’intercanvi de l’acció amb el públic.

Malgrat tot, a dia d’avui, val a dir que el Museu d’Art de Sabadell és un espai segur, que segueix els protocols de seguretat i les pautes sanitàries necessàries en el marc de la pandèmia sanitària del COVID-19, tant per al públic individual com per als grups escolars.

El Museu d’Art de Sabadell prioritza les visites i activitats presencials davant de les activitats digitals. Pensem, que el virtual no pot substituir de cap manera el presencial, cal anar als museus, veure els objectes i les obres d’art, gaudir de les emocions que això provoca, i despertar els sentits que són la millor garantia d’un bon aprenentatge i gaudi.

Els continguts de EL MUSEU DES DE CASA s'aniran actualitzant i ampliant degudament.

Inaugurem EL MUSEU DES DE CASA amb JUGAR PER APRENDRE, on trobareu diferents jocs i activitats, per a totes les edats, per descobrir la col·lecció del Museu d'Art de Sabadell i la Casa fàbrica Turull, i EXPOSICIONS TEMPORALS, on hi trobareu resums d'exposicions presentades a les sales del Museu, i també d'altres exposicions preparades expressament per aquest format digital, com són els comissariats en línia produïts per la Xarxa de Museus d'Art de la Generalitat de Catalunya, de la que el Museu d'Art de Sabadell en forma part, que permeten oferir mirades diverses, sota l'òptica de reconeguts historiadors i especialistes, de les col·leccions que conserven els diferents Museus d'art de Catalunya, per així aprofundir en el seu coneixement i en la diversitat de possibles lectures.

MUSEU D'HISTÒRIA

Nous recursos pedagògics del MHS en format digital. Una nova manera de visitar i conèixer les nostres exposicions permanents en què s'explica el poblament prehistòric del nostre territori i el naixement de la vila medieval. Esperem que us agradin!

 Visioneu la visita guiada: Sabadell a la prehistòria              Visioneu la visita guiada: Sabadell a l'època medieval

Vegeu els vídeos del MHS:

Entreu a les col·leccions en línea i consulteu el nostre catàleg d'objectes.

Podeu consultar les nostres publicacions en línea:

Passegeu pel patrimoni virtual

EL Museu en altres llengues: anglès, francès i castellà.

El Museu Digital aquí!

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura      Instagram Sabadell Cultura      Twitter Sabadell Cultura


 

 

Publicacions cultura