PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

 
 

El Fresc Festival és el festival d'estiu de #Sabadell. Música, teatre i paraula al Jardí de l'Espai Cultura Fundació 1859. Del 27/06 al 17/07

Entrades
 

FRESC FESTIVAL 2021

Fotografia de l'activitat

El Fresc Festival és el Festival d’Estiu de Sabadell i el Vallès. Una iniciativa que va néixer el 2017 de la força de diferents entitats amb l’objectiu de cobrir una oferta inexistent i posar en valor un espai del Centre de Sabadell ideal per a les vetllades d’estiu i molt estimat per la ciutadania: el jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell o, com el coneix tothom, ‘els jardinets de la Caixa’. 

El Fresc Festival és el resultat lògic de les programacions d’estiu que tradicionalment  desenvolupaven, de forma singularitzada, els seus impulsors: la mateixa Fundació 1859 Caixa Sabadell, Joventuts Musicals de Sabadell i UiU Promotors, amb el BBVA com a partner principal. Gràcies al Fresc, aquells antics cicles estiuencs han confluït en una proposta única, més forta, més clara i, com demostren els resultats, més atractiva per als espectadors.

El Fresc Festival és, també, una proposta que vol transcendir l’àmbit purament local per esdevenir una cita consolidada a nivell comarcal i, fins i tot, nacional.  En aquest sentit, aspira a ser el gran certamen estiuenc d’estiu del Vallès, és a dir, vol atreure espectadors tant de Sabadell com de les poblacions del voltant que tenen la cocapital vallesana com a punt de referència.

Tot a www.frescfestival.cat

 

 
 
 

 

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

També pots estar al dia amb l'app SincronitzatsSincronitzats 2

Descarrega-la aquí:

 Sincronitzats. El nou canal de cultura a Sabadell! Ara podreu estar, més que mai, sincronitzats amb la cultura a Sabadell

Publicacions cultura