PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Anar a la pagina inicial de cultura

 
 
 

Sabadell Capital Cultural 2024

Sentim orgull per la vida cultural de la nostra ciutat i per la força de les nostres entitats, caminem dia a dia cap a la capitalitat cultural del 24.
La Capital de la Cultura Catalana és una iniciativa per fomentar l’ús i el prestigi de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió social a través de la llengua i la cultura i projectar tant a l’interior com a l’exterior el municipi que ostenta la capitalitat.
 
Sabadell serà Capital de la Cultura Catalana 2024 amb una proposta i una programació dissenyades a partir d’un procés de cocreació per part dels diferents agents culturals de la ciutat (persones i artistes, entitats i agents culturals, col·lectius i administració). Aquest procés d’escolta activa i de treball conjunt es va iniciar el 3 de març de 2022, i s’estructura en diverses fases. La metodologia que s’utilitza ha obtingut diversos reconeixements, i l’objectiu final és fer de la capitalitat un projecte obert i participatiu on tothom hi és convidat.
 

 

 

 

 

 

 
 
 
#Sabadell 2024 com a Capital de la Cultura Catalana ja té imatge Obra del pintor sabadellenc Ramiro Fernández Amb traços en negre, verd i vermell, la imatge mostra uns cortinatges d’escena que s’obren i mostren una ceba com a element representatiu de la ciutat Simbolitzarà tot el talent creatiu que hi ha a Sabadell i com s’impulsarà amb la voluntat d’assolir encara més protagonisme a la ciutat i projectar-se a l’exterior #CapitaldelaCulturaCatalana #Sabadell2024 #CCC2024 #Sabadell #RumbAlFutur

 
 

 

 

Tancada la convocatòria de Projectes per a Sabadell Capital de la Cultura Catalana 2024

Les propostes es podien presentar fins al 30 d’abril

 

Es va tancar la convocatòria per a la presentació de projectes per a Sabadell Capital de la Cultura Catalana 2024. El període de presentació va ser del 20 de març al 30 d’abril de 2023. La participació va estar  oberta a tota persona major de 18 anys empadronada a Sabadell, i també a entitats, empreses i altres institucions amb seu a la ciutat.

Per formalitzar la inscripció, els interessats havien de:

Es podien presentar projectes dels diversos àmbits de la cultura: literatura i pensament, arts en viu (teatre, música, dansa, circ i altres), arts visuals i plàstiques, cultura popular i tradicional, museus i patrimoni, cultura científica, cinema i audiovisual. Es valoraran aquells que compleixin amb els valors i elements acordats en el procés de cocreació.

El procés de la tria de projectes és el següent:

D’aquesta convocatòria s’escull l’acte inaugural, l’acte de clausura, els esdeveniments de caire transversals i altres esdeveniments singulars que posin en valor la cultura de la ciutat.

D’altra banda, també es crea una borsa de projectes que es podran desenvolupar, si escau, amb la col·laboració de les entitats -o que podran ser portats a terme per les entitats mateixes-, l’any 2024 o en les anualitats posteriors, en funció de la programació municipal i dels recursos existents cada any.

Consulta aquí les bases (document Crida de projectes per a Sabadell Capital de la Cultural Catalana 2024).

 

 

Ens pots enviar un email a capitalculturacatalana@ajsabadell.cat


També pots estar al dia amb l'app SincronitzatsSincronitzats 2

Descarrega-la aquí:

 Sincronitzats. El nou canal de cultura a Sabadell! Ara podreu estar, més que mai, sincronitzats amb la cultura a Sabadell

Edicions Cultura