PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Anar a la pagina inicial de cultura

 
 
 

Sabadell Capital Cultural 2024

Sentim orgull per la vida cultural de la nostra ciutat i per la força de les nostres entitats, caminem dia a dia cap a la capitalitat cultural del 24.
La Capital de la Cultura Catalana és una iniciativa per fomentar l’ús i el prestigi de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió social a través de la llengua i la cultura i projectar tant a l’interior com a l’exterior el municipi que ostenta la capitalitat.
 
Sabadell serà Capital de la Cultura Catalana 2024 amb una proposta i una programació dissenyades a partir d’un procés de cocreació per part dels diferents agents culturals de la ciutat (persones i artistes, entitats i agents culturals, col·lectius i administració). Aquest procés d’escolta activa i de treball conjunt es va iniciar el 3 de març de 2022, i s’estructura en diverses fases. La metodologia que s’utilitza ha obtingut diversos reconeixements, i l’objectiu final és fer de la capitalitat un projecte obert i participatiu on tothom hi és convidat.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
#Sabadell 2024 com a Capital de la Cultura Catalana ja té imatge Obra del pintor sabadellenc Ramiro Fernández Amb traços en negre, verd i vermell, la imatge mostra uns cortinatges d’escena que s’obren i mostren una ceba com a element representatiu de la ciutat Simbolitzarà tot el talent creatiu que hi ha a Sabadell i com s’impulsarà amb la voluntat d’assolir encara més protagonisme a la ciutat i projectar-se a l’exterior #CapitaldelaCulturaCatalana #Sabadell2024 #CCC2024 #Sabadell #RumbAlFutur

 
 

 

 

 

 

Ens pots enviar un email a capitalculturacatalana@ajsabadell.cat


També pots estar al dia amb l'app SincronitzatsSincronitzats 2

Descarrega-la aquí:

 Sincronitzats. El nou canal de cultura a Sabadell! Ara podreu estar, més que mai, sincronitzats amb la cultura a Sabadell

Publicacions cultura