Parc Taulí. Servei d’alimentació

Publicat a L'atenció sanitària

A qui s'adreça:
Alumnat de formació professional.
 
Descripció:
Xerrada i visita al servei d’alimentació del Parc Taulí.

Parc Taulí cuina

L'activitat consisteix en presentació general de la corporació i una visita al servei d’alimentació on aprofundirem en l’explicació de la traçabilitat dels aliments des del moment de la seva recepció fins al punt final on es prepara per a servir a la persona usuària i/o professional per al seu consum.

Objectius:
- Conèixer la corporació, missió, visió i valors.
- Comprendre el Pla de Seguretat alimentària per a manipuladors d’aliments del CCSPT.
- Identificar les categories professionals que intervenen a la cuina i saber el paper de les persones de dietètica.
- Identificar les distintes etapes per les quals passen els aliments a les cuines de col·lectivitats.
- Conèixer els circuits de recollida i eliminació de residus.
- Donar a conèixer la importància del malbaratament alimentari.

Competències clau:
- Competència ciutadana
- Competència personal, social i aprendre a aprendre
 
Desenvolupament:
Dates de realització i horaris: a concretar 
Durada: 1 hora i 30 minuts
Nombre d'alumnes per sessió: 8
Lloc de realització: Parc Taulí.

Punt de trobada: el vestíbul principal de l'edifici Taulí.
Cost: gratuït

Inscripció:
 
Informació:
Persones de contacte: Cristina Hernández / Montserrat Vallmitjana Rus.
Correus electrònics: chernandeza@tauli.cat / mvallmitjana@tauli.cat
Telèfon de contacte: 655 57 59 22
Consulteu web

Organització:
Corporació Sanitària Parc Taulí

 

Imprimeix