PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Activitat física

Evitar el sedentarisme, adoptar un estil de vida actiu en la quotidianitat i en el temps de lleure és determinant per a la salut física i també mental. En l’àrea de l’activitat física cadascú pot trobar una manera que s’adapti a les seves necessitats i preferències de cara a dur una vida activa: en alguns casos  a través d’activitats esportives, en altres sumant les activitats de la vida quotidiana (pujar escales, desplaçar-se a peu o en bicicleta, etc.) o combinacions de les dues. El més important, en qualsevol cas, és la constància i la regularitat.

Per tant, un estil de vida actiu i sostenible no té perquè necessitar d’una inversió de temps addicional ni d’equipaments especials. Sumar trenta minuts d’activitats quotidianes actives pot ser suficient.

Les activitats esportives, per altra banda, també poden incidir positivament en la salut física, mental i també social (sobretot pel que fa als esports col·lectius).

Què oferim?

Activitats i esdeveniments esportius

Si estàs pensant a participar en activitats esportives organitzades a Sabadell i/ o en equipaments municipals consulta a la web municipal del servei d’esports

Circuits urbans saludables

A Sabadell a les oficines del SAC pots trobar impreses les Rutes saludables de Sabadell. També les pots consultar en línia.

Elabora el teu Pla d’Activitat Física amb les rutes saludables

Circuit 1

Circuit 2

Circuit 3

Circuit 4

Circuit 5

Circuit 6

Circuit 7

Circuit 8

Circuit   9

Circuit 10

Circuit 11

 

 

Enllaços d’interès

 

També et pot interessar...