PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Centre de Salut Mental Parc Taulí

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

permanent

Més informació

El Centre de Salut Mental Parc Taulí és un dels set centres de resultats de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

Ofereix atenció especialitzada a les persones que presenten problemes de salut mental, orientada a les famílies i a la comunitat i que articula, alhora, les intervencions amb altres serveis públics i privats.

Centre de Salut Mental d’Adults:

- Trastorns adaptatius. Reaccions desadaptatives enfront de factors psicosocials identificables (situacions de dol, divorci, separació conjugal, dificultats laborals, crisis econòmiques, jubilació, fracàs en aconseguir els objectius personals, etc.). Es tracta de problemes que motiven consultes al metge de capçalera i és aquest qui decideix si hi ha motius per fer la derivació a salut mental.

- Trastorns afectius, ansietat i depressió. No s’han de confondre amb les vivències d’ansietat i tristesa inherents a la pròpia existència humana i que, en cap cas, es poden considerar patologies psiquiàtriques.

Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil:

- Problemes de comportament. Quan són constants i trastoquen la convivència dins l’àmbit familiar i escolar.

- Problemes en els aprenentatges

- Conductes greus de caràcter violent

- Trastorns afectius

Motius d'hospitalització psiquiàtrica

Patologia psiquiàtrica greu que, degut a la seva descompensació clínica, no es pot estabilitzar de forma ambulatòria i/o existeix el risc que es puguin cometre atemptats contra la pròpia vida o presentin conductes perilloses per l’entorn. També són motius d’ingrés l’abandonament dels hàbits bàsics, la qual cosa pot succeir, per exemple, en algunes depressions greus o en alguns trastorns psicòtics.