PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Oficina del Vallès Natural

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Horari

dl.-dv. de 8 a 15 h

Més informació

Vallès Natural és una xarxa de senders de 260 km que comuncica els 23 municipis de la comarca del Vallès Occidental. Aquests senders arranjats i senyalitzats faciliten l'accés de la ciutadania a l'entorn rural d'aquest municipis, ofereixen l'alternativa ideal per a poder desenvolupar activitats de lleure, així com descobrir la riquesa patrimonial de la comarca.

L'objectiu general del projecte del Vallès Natural és el de fomentar un desenvolupament sostenible de les àrees naturals que es mantenen a la comarca, promovent-ne la conservació a través de la seva valorització com a element generador d'ocupació i riquesa.

Amb això, es pretèn que els habitant de la comarca i també els de fora de la comarca coneguin i guadeixin de la riquesa del medi natural del Vallès Occidental. La xarxa de senders del Vallès Natural ofereix l'oportunitat de conèixer i gaudir plenamant del nostre entorn: masies, ermites, castells, boscos, hípiques, artesania, restaurants...

Per tant, el Vallès Natural desenvolupa una tasca d'apropament dels ciutadans al seu entorn rural municipal i comarcal amb la finalitat de potenciar l'oci en el medi natural desenvolupant activitats en el marc d'un turisme sostenible. D'aquesta manera es pretén animar a la ciutadania a recórrer els camins a peu, en bici, a cavall o en carro, així com fomentar-ne un ús respectuós.