PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Associació Cultural 08208

Localització i contacte

  • Adreça: ptge. de l' Almirall Marquet, 11
  • LA CREU ALTA
  • 08208, Sabadell
  • Correu electrònic: 08208@08208.cat

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Francesc Layret : L2,L3,L10,F2,
    • Pl. Concòrdia : L1,L2,L3,L8,L10,F1,F2,
    • Prats de Lluçanès : L7,L11,L23,

Més informació

ACTIVITAT:

Promoure actes relacionats amb la cultura i/o amb qualsevol tipus d'expressió contemporània (art, disseny, dansa, música, cine...). Sobre tot, es tracte d'oferir al públic un espai obert, que pugin fer seu, pluridisciplinar, on treballar conceptes emergents i donar suport a noves mirades al voltant de la cultura contemporània.

A la seu de l'entitat tenen un taller de 40 m2, una sala d'exposicions de 45 m2 i una terrassa de 40 m2.

Grups de treball:

A/ Àrea de disseny: dedicada a difondre un disseny més alternatiu, que es troba en la frontera amb l'art. Aquell més difícil de definir, i que actualment, troba pocs espais on mostrar-se. La intenció és aprofitar el potencial que li proporciona a Sabadell tenir tantes escoles dedicades al mon del disseny per crear un focus alternatiu a la capital catalana. Fer créixer el concepte de disseny i demostrar que els dissenyadors no necessàriament tenen perquè ser maquines al servei de la indústria, sinó que en el seu treball també hi ha cabuda per una creativitat menys condicionada, l'opinió i el compromís amb la societat.

B/ Àrea d'art contemporani: una part molt important de la nostra atenció, es centra en les activitats artístico-culturals que s'estan produint en la nostra contemporaneïtat. Hi tenen cabuda tot tipus d'activitats, ja siguin més properes al camp de les arts escèniques, arts plàstiques o altres. El diàleg entre les diferents disciplines es la base sobre la que es construeix aquest projecte. Precisament, i per aquesta raó, ens semblen d'especial interès aquelles activitats que es desenvolupen al marge dels diferents camps artístics, la marginalitat, i que molt sovint estableixen ponts entre ells, i es converteixen en nous camps de treball. Això fa que es generin nous espais (físics o no físics) per la producció artística.

C/ Àrea de tallers: dedicada a potenciar la creativitat infantil.