PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Creences i Conviccions

Localització i contacte

plànol

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Alfons XIII : L4,L5,L11,L44,L55,L80,
    • Casal Pere Quart : L1,L2,L3,L11,L80,
    • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
    • F.G.C. - Rambla : L11,L80,

Horari

De dilluns a divendres de 9 a 14 h
L'equipament del c. de Sant Pau, 34 està tancat per obres fins nou avís!.
Temporalment, els serveis de l'Oficina de Drets Civils, Acollida, Cooperació Internacional i Benestar Animal es traslladen al Vapor Codina (c. de Blaco de Garay, 19)

Més informació

Nou web sobre la diversitat de creences i conviccions. Amb aquesta nova eina, la ciutat posa a l'abast de la ciutadania tota la informació referent a les diferents confessions creences i conviccions, ubicant-les al territori mitjançant un mapa on trobar els centres de culte existents.

El nostre objectiu és gestionar la diversitat de creences, de manera inclusiva, amb voluntat de seguir sent ciutat gresol amb el propòsit de que la igualtat i el respecte esdevinguin els valors principals en l’exercici de la llibertat religiosa.

Per tal de garantir una convivència enriquidora, cal continuar desenvolupant polítiques públiques envers la protecció de la llibertat religiosa i de creences i de conviccions.

La diversitat de creences espirituals, religioses o filosòfiques s’han de garantir des de la laïcitat, és a dir, la plena neutralitat institucional, que fa possible el màxim respecte entre totes les opcions així com el seu exercici.

El nou web de creences i conviccions, també permet assessorar als centres de culte en relació a la legislació actual, informar sobre les condicions d'ús de l'espai públic per a la celebració d'actes així com oferir, des de l'Oficina de Drets Civils, d'un servei d’assessorament i atenció en cas de discriminació en l'exercici de la llibertat de culte.