PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Associació Unió Veïnal de Can Llong i Castellarnau

Localització i contacte

Adreça: c. d' Edimburg, 4 2n 2a
BERARDO
08206, Sabadell
 • Correu electrònic: info@uvclca.cat
 • Web: Associació Unió Veïnal de Can Llong i Castellarnau
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  Més informació

  Els objectius de l'associació són:

  - Defensar, des de la condició d'associació veïnal, el caràcter d'entitat d'interès general d'utilitat social i de participació ciutadana.

  - Promoure la millora constant de la qualitat dels serveis públics, la sanitat, la salut, l'esport, la mobilitat, l'ocupació laboral, l'educació, la convivència i la sostenibilitat al nostre àmbit territorial.

  - Exercir la iniciativa popular i l'acció en qualitat de grup d'interès.

  - Interactuar de manera pública i transparent amb les diferents administracions, consorcis i empreses de dret públic o privat en defensa dels interessos generals del barri i de la vida de les persones dintre del nostre àmbit territorial.

  - Orientar, assessorar i formar els nostres membres i veïns en tots aquells aspectes que estiguin relacionats amb els apartats anteriors.

  - Recolzar i potenciar activitats culturals, esportives, formatives, de debat, informatives, d'esbarjo i altes adreçaces al veïantge.

  - Crear, mantenir i actualitzar un butlletí telemàtic amb funcions de Portal de transparència on els socis i la ciutadania puguin trobar tota la informacióde l'activitat i acords de l'associació així com participar en esl debats i votacions que puguin proposar-se.

  - Excloure dels nostres objectius i activitats tot ànim de lucre.