PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

"Activa't!" al Complex Esportiu Municipal Sabadell Sud

A quina necessitat, repte o millora dóna resposta?
El Complex Municipal d'Esports Sabadell Sud és una instal·lació esportiva on s'ofereixen activitats físiques per a adults i gent gran durant el curs escolar. En alguns casos aquestes propostes no s'han pogut realitzar per manca d'inscripcions. El repte és la promoció de les activitats físiques que s'hi ofereixen, fent una campanya de proximitat, per incentivar les inscripcions.

Definició del servei:
Els alumnes dissenyaran, portaran a terme i valoraran una campanya de difusió al barri de Campoamor, per tal de promocionar les activitats físiques per adults i gent gran.

La campanya pot incloure: disseny de cartells i flyers; punts d'informació al mercat de Campoamor, CAP, centres cívics, Biblioteca del Sud, Complex de Gent Gran del Parc Central del Vallès, residències de gent gran del barri, etc.; informar i repartir cartells pels establiments comercials; fer una campanya porta a porta; promoure les activitats físiques a través de les xarxes socials, elaborar un clip promocional, etc.

Accions d'aprenentatge:
- 1a sessió (1:30h), a l'aula del centre educatiu, a càrrec de tècnics del Servei d'Esports per explicar els beneficis de l'activitat física i la pràctica de l'esport; presentar el programa municipal d'activitats físiques per a adults i per a gent gran i concretament, les activitats del Complex Esportiu Municipal Sabadell Sud; donar a conèixer la necessitat i plantejar el repte de la campanya de difusió.
- 2a sessió (1:30h): tastet de les activitats físiques al Complex Esportiu Municipal Sabadell Sud adreçada als alumnes, a concretar amb el centre educatiu i a càrrec del Servei d'Esports.
- 3a sessió (1:30h), a l'aula del centre educatiu i a càrrec del tutor/a: organització dels alumnes en diversos grups de treball i disseny de la campanya a l'aula. Càlcul del nombre de cartells i flyers necesaris per la campanya.
- 4a sessió (1:30h), a l'aula del centre educatiu i a càrrec del tutor/a i a càrrec del tutor/a: disseny de flyers i cartells. Els millors treballs es sotmetran a votació i es presentaran al departament d'Esports per a la seva edició.
- 5a sessió (1:30h) a l'aula del centre educatiu i a càrrec del tutor/a: preparació de les accions previstes durant la campanya, organització dels alumnes i del material; disseny de les rutes, disseny d'enquestes, control en l'atenció informativa, etc.
- 6a sessió (2h): activitats de la campanya de difusió al barri.
- 7a sessió (2h): activitats de la campanya de difusió al barri.
- 8a sessió (2h): activitats de la campanya de difusió al barri.
- 9a sessió (1:30h): a l'aula del centre educatiu, a càrrec del tutor/a amb el buidatge de les fitxes i les enquestes, compilació i preparació del material audiovisual, elaboració d'un informe per cada grup de treball, amb els resultats de la campanya.
- 10a sessió (1:30h): elaboració d'una presentació en ppt a càrrec de cada grup de treball, amb els resultats de la campanya.
- 11a sessió (1:30h). acte de presentació pública dels resultats de la campanya (a concretar amb el Servei d'Esports) amb la presència de la comunitat educativa, pares i mares, representants de les AAVV, del Complex de Gent Gran del Parc Central del Vallès, residències de gent gran del Districte VI, els usuaris de les activitats físiques i els tècnics del Servei d'Esports. Cada grup de treball, presentarà els seus resultats. Lliurament de diplomes a tots els participants.

Competències clau:
- Competència ciutadana
- Competència digital
- Competència emprenedora
- Competència personal, social i aprendre a aprendre

Objectius
- Comprendre els beneficis de l'activitat física i la pràctica de l'esport.
- Conèixer les característiques del Programa municipal d'activitats físiques per a adults i per a gent gran del Complex Esportiu Municipal Sabadell Sud: instal·lació, tipus d'activitats, preus d'inscripció, objectius dels servei.
- Dissenyar una campanya de difusió al barri, portar a terme les actucacions de la campanya i valorar-les.
- Presentar públicament les actuacions i els resultats de la campanya.

Desenvolupament:
Nombre d’alumnes: 1 grup classe
Temporalització i horaris: durant el primer trimestre del curs 2017-2018. Les hores del servei poden dur-se a terme dins o fora l'horari lectiu.
Localització del servei: al barri de Campoamor, d'acord amb la campanya que dissenyin els alumnes.
Abast territorial: barri de Campoamor.

Informació i inscripció:
Regidoria d'Esports
Persona de contacte: Maria Fernández de Castro
Correu electrònic: mfernandez@ajsabadell.cat
Telèfons: 937453150 - 937453403
Web

Imprimeix Correu electrònic