PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca a la agenda...

Fotografia de l'activitat CIRC EN FAMÍLIA

A càrrec de l'Associació Tub d'AssaigFotografia de l'activitat EXPERIMENT(S) 5 VIU!! CIRC

Companyia del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel. Posada en escena: Francesca Lissia 

La BDSM no és un món fosc ni ocult, sinó una pràctica complementària plena de matisos. La coneixerem sense misteris i amb perspectiva LGBTI+ en un entorn respectuós per a totes les identitats i orientacions sexuals. 

El grup de jovis LGBTI GANG com d'adultis d'Espai Segur conviden la ciutadania de Sabadell i voltants a participar en la formulació i adaptació del manifest LGBTI de Sabadell. 

Elaboració de pancartes i consignes amb missatges i reivindicacions de la comunitat LGBTIAQ. Activitat conjunta del grup de jovis LGBTI-GANG, Espai segur i Trans*famílies. Al taller 2 de Ca l'EstruchFotografia de l'activitat TALLERS INTENSIUS DE CIRC ESTIU 2024. TALLER D’AERIS
De dimarts 25 de juny de 2024 a dilluns 15 de juliol de 2024, dilluns i dimecres de 17.15 a 18.45 h i de 19 a 21 h

A càrrec de l'Escola de Circ Tub d'AssaigFotografia de l'activitat TALLERS INTENSIUS DE CIRC ESTIU 2024. TALLER D'ACRODANSA
De dimarts 25 de juny de 2024 a dilluns 15 de juliol de 2024, dimarts i dijous de 17.15 a 18.45 h i de 19 a 21 h

A càrrec de l'Escola de Circ Tub d'Assaig 

El documental mostra diferents interseccions de la comunitat LGBTI+ amb la participació de persones properes al municipi amb diversitat funcional, per compartir les seves vivències relacionals, sexuals, afectives amb un caire esperançador.