PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca a la agenda...

JAZZ NOIR. CONCERT

Fotografia de l'activitat

A partir d’una selecció de les millors BSO del cinema negre (la majoria d'elles en estil jazzístic en la seva BSO) viatjarem per emblemàtiques obres del setè art com Casablanca, The Third Man, Perry Mason, Harlem Nocturne, James Bond o Blue Velvet entre d'altres. Amb una menció especial al mestre Henry Mancini, revisant obres seves com Peter Gunn o The Pink Panther. Així doncs, es tracta d’una perspectiva des de la vessant musical d'aquest gènere fosc i sensual, amb reminiscències dels anys 50's, que ens transportarà a una època gloriosa del cinema... i de la música.

JORDI SANS & The SOULS és una proposta creativa, amb frescor i elegància, que explora la música que conflueix al voltant del jazz des d'una perspectiva contemporània: amb arranjaments personals, espai per a la improvisació i el diàleg musical, i una veu pròpia que manifesta les seves diverses influències. Una música amb estil, desenfadada i enèrgica que no us deixarà indiferents!!

Han actuat a nombrosos indrets de Catalunya, a les Illes Balears, Castella i Lleó, Madrid i Aragó. D'entre les seves actuacions, destaca la participació al Festival Internacional de Música de Ripoll, al Cicle d'Hivern de San Diego d'Alaior, al Festival de Jazz de la Costa Brava i a l'emblemàtic Teatro Ramos Carrión de Zamora. Jordi Sans - saxo alt, Daniel Giró - piano, Martí Benach - baix electric, Joan Garcia - bateria.

Preu12€

 Data i Horari: 

Dia: Diumenge 25 d'abril de 2021

Horari: a les 19 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

L'Alternativa Teatre.

Adreça: c. de Marià Aguiló, 22 Bxs, 08205, Sabadell

Telèfon: 645 950 666

Web: L'Alternativa Teatre

Planol


Com arribar-hi?

Més informació

Organitza:
L'Alternativa Teatre.

Més informació:
Reserves