PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Associació Unió Veïnal de Can Llong i Castellarnau

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

Els objectius de l'associació són:

- Defensar, des de la condició d'associació veïnal, el caràcter d'entitat d'interès general d'utilitat social i de participació ciutadana.

- Promoure la millora constant de la qualitat dels serveis públics, la sanitat, la salut, l'esport, la mobilitat, l'ocupació laboral, l'educació, la convivència i la sostenibilitat al nostre àmbit territorial.

- Exercir la iniciativa popular i l'acció en qualitat de grup d'interès.

- Interactuar de manera pública i transparent amb les diferents administracions, consorcis i empreses de dret públic o privat en defensa dels interessos generals del barri i de la vida de les persones dintre del nostre àmbit territorial.

- Orientar, assessorar i formar els nostres membres i veïns en tots aquells aspectes que estiguin relacionats amb els apartats anteriors.

- Recolzar i potenciar activitats culturals, esportives, formatives, de debat, informatives, d'esbarjo i altes adreçaces al veïantge.

- Crear, mantenir i actualitzar un butlletí telemàtic amb funcions de Portal de transparència on els socis i la ciutadania puguin trobar tota la informacióde l'activitat i acords de l'associació així com participar en esl debats i votacions que puguin proposar-se.

- Excloure dels nostres objectius i activitats tot ànim de lucre.