PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

#NadalVirtual: Experimenta la realitat virtual els propers 27 i 28 de desembre a l'Eix Macià de Sabadell

En el marc del programa d'activitats durant les festes de Nadal  2018 "Sabadell Il·lumina", hi destaca Nadal Virtual, que es farà a la plaça de l’Argub (Eix Macià) els dies 27 i 28 de desembre de 2018 d’11 a 19 h. Es tracta d’experiències gratuïtes de realitat virtual, on el públic podrà visionar i interaccionar virtualment amb continguts de tipus educatiu, cultural i també videojocs, incloent visites virtuals immersives a espais emblemàtics de Sabadell.

Relació d’expositors

Sunlab Consulting, SL (VRMax) https://www.vrmaxcenters.com/

Virtual Reality & Business, SL http://vrandbusiness.com/

Visita 3D http://visita3d.com/

Sweden VR https://www.swedenvirtualreality.com/

Area Virtual https://www.area-virtual.com/

Tipus d’usos de la realitat virtual que es mostraran durant l’activitat:

  • Lúdic
  • Selecció de recursos humans
  • Turístic
  • Patrimoni històric
  • Educació ambiental

VRMax aportarà diverses zones d’experiència de realitat virtual destinades a tots els públics, concretament:

- Zona Multi jugador / Multi plataforma x4: Videojocs com ara Ninja Fruits, Space Pirate Trainer, Overkill VR, Blue Effect VR.

- Zona Simuladors amb moviment de vol (avió F18), muntanya russa i cursa de fórmula 1 / Caminador KatVR, amb el joc "Bullet Sorrow VR".

El simulador està dotat de 4 eixos de moviment i els comandaments originals d'un simulador de Fórmula 1 i de vol.

El caminador és una plataforma que permet caminar, córrer, desplaçar-se lateralment, girar, etc. dins del món virtual.

- Zona Chroma VR

 

* Per algunes de les activitats caldrà inscripció prèvia a: https://www.vrmaxcenters.com/nadalvirtual

 

Virtual Reality & Business mostrarà altres usos de la realitat Virtual diferents al lúdic, concretament relacionats amb la selecció de recursos humans i amb el patrimoni històric. L’activitat proposada permetrà visitar una església en runes que no seria possible visitar presencialment per motius de seguretat, així com experimentar un procés de selecció de recursos humans a través de la realitat virtual, amb proves de memòria, personalitat o punteria. També es mostrarà una visita immersiva a edificis i espais emblemàtics de Barcelona, geoposicionats en un model 3D bàsic de la ciutat.

Visita 3D mostrarà en realitat virtual els espais més emblemàtics de la ciutat amb visites virtuals que permetin a l'usuari recórrer aquests espais de manera completa i immersiva accedint des d’un navegador internet.

Aquestes visites virtuals estaran basades en imatges fotogràfiques 360º, perquè el visitant tingui una sensació tan real com si estigués visitant l’espai físicament.

Activitats:

Passejos en realitat virtual pels espais més emblemàtics de Sabadell, en 2 versions, una per tauleta i una altra per smartphone.

 

Espais inclosos:

- Museu d’Art de Sabadell. Casa fàbrica Turull

- Teatre Principal

- Casa Duran

- Campanar de Sant Fèlix

- Museu d’Història de Sabadell

- Arxiu Històric de Sabadell

- Vapor Buxeda Vell

 

Altres espais que es podran visitar virtualment:

- Recorregut “real” per un pessebre

- Temple egipci

Sweden VR per la seva banda mostrarà contingut relacionat amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides, utilitzant la realitat virtual, en format interactiu -l'usuari ha de llençar daus a l'aire que fan aparèixer animacions sobre temes mediambientals- o bé visionant vídeos immersius 360º sobre problemes ambientals com la generació de residus a l'Índia o la sobre-explotació turística a la ciutat de Venècia. Així mateix, permetrà provar aplicacions de realitat virtual pel dispositiu HTC Vive com ara el videojoc "The Lab".

Finalment, Àrea Virtual aportarà una estació de videojocs en realitat virtual, amb els jocs següents: Fruit Ninja (Tallar fruites), Beat Saber (Música i ball), Elven Assassin (Arc i fletxes), Tilt Brush (Pintar en 3D) i World of Diving (Bussejar).