PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Publicat: 25-06-2020

Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sabadell

L’Ajuntament engega una enquesta per conèixer els hàbits de la ciutadania en relació amb la mobilitat

Es trucarà a més de mil set-centes llars

L’Ajuntament posa en marxa una enquesta per conèixer els hàbits en relació amb la mobilitat a Sabadell abans hi després de la pandèmia provocada per la COVID-19. Aquesta acció, que s’emmarca dins dels treballs de redacció del nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sabadell (PMUS), començarà el dilluns 29 de juny i previsiblement durarà unes tres setmanes. L’enquesta es duu a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu és conèixer els hàbits de desplaçament de la ciutadania, tan a nivell de nombre de viatges realitzats en diferents períodes, com de modes del transport que s’han fer servir. Igualment es pregunta sobre la potencialitat de canvi de mode de desplaçament i quins aspectes consideren importants en relació a la futura mobilitat a la ciutat. La importància de l’enquesta deriva en que servirà per identificar les necessitats de mobilitat, analitzar el desig de desplaçament en modes més sostenibles, ajudant així en la planificació de les actuacions a realitzar en els propers 6 anys, fins a la propera revisió del PMUS.

D’aquesta actuació se n’encarrega l’empresa Opinòmetre, que trucarà a 1.750 llars sabadellenques. El temps màxim per respondre-la és d’uns quinze minuts. A més, l’empresa posa a disposició dels ciutadans el telèfon gratuït 900802796 perquè si algú vol informació més específica o tècnica pugui saber-ne més.

Es preveu que els resultats d’aquesta enquesta es coneguin al mes d’agost.

 

 

ImprimeixCorreu-e

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 0829, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Contacta