PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Joan García (C’s): “El nou pacte de govern és un altre exemple de la vella política de canviar suport per càrrecs i per cadires

Sabadell, dimarts 27 d’octubre de 2015. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell, Joan García, ha carregat avui amb duresa contra entrada de Guanyem Sabadell i Unitat pel Canvi (UxC) en l’equip de govern de la Ciutat, que fins ara formaven Crida i ERC. Segons García, el pacte a quatre bandes “manca d’un projecte real de govern i d’una proposta estratègica de ciutat. És un exemple més de la vella política de canviar suports per càrrecs i cadires”.


El portaveu de C’s sosté que en l’acord “han prevalgut més els interessos personals d’alguns regidors que els de la ciutat”. García vaticina: “No seran tres anys i mitjà d’estabilitat política sinó de transitorietat. En lloc de cohesió ideològica ens ofereixen una summa aritmètica pura i dura”.


Joan García s’ha mostrat crític amb Guanyem i UxC perquè “s’han sumat al projecte independentista de l’alcalde, segrestant el vot dels ciutadans que estan en contra, i que són majoria a la ciutat, segons els resultats de les eleccions municipals de maig, i més majoria encara segons els resultats de les autonòmiques del 27S”.


El pacte de govern a quatre reafirma a Ciutadans a Sabadell “com l’alternativa des de l’oposició a un projecte municipal amb clara vocació de ser de transició”, indica el portaveu municipal de C’s. El canvi de composició del govern municipal no *variarà la forma de treballar i de fer política municipal de Ciutadans. “Seguirem fent exactament el que ha fet aquests sis mesos: treballar en propostes de ciutat, allunyant-nos de qualsevol intent de fractura a Sabadell, com el qual defensa l’ampliat governo independentista de la ciutat”, avança Joan García.