PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

L’ex-regidor de C’s a Sabadell Joan García rendeix comptes després de deixar el seu càrrec a l’Ajuntament de Sabadell

El blog de Ciutadans (C’s) a Sabadell exposa des d’avui el patrimoni de l’ex-regidor de la formació a l’Ajuntament de la ciutat i ara diputat en el Parlament, Joan García, en compliment d’un compromís adquirit durant la passada campanya electoral de les municipals. La situació patrimonial de García pot consultar-se on line a:

https://seu.sabadell.cat/sedelectronica/p/PlenoMun15_esp.asp
http://www.parlament.cat/web/composicio/diputats-fitxa/declaracions-bens/index.html?p_codi=1864&p_legislatura=11
La publicació de les dades patrimonials de l’ex-regidor en abandonar el consistori és una de les mesures que Ciutadans aplica en tots els llocs on algun membre de la formació exerceix algun càrrec públic “en honor de la transparència”, ha recordat el propi Joan García, que continua com a coordinador de l’agrupació de C’s a Sabadell. Una altra de les mesures de Ciutadans per regenerar la política, i que també s’ha aplicat en aquest cas, ha estat la impossibilitat d’exercir alhora dos càrrecs públics i, per tant, cobrar dos sous. 
 
L’aplicació d’aquesta directiva del partit taronja “ha portat amb si la meva renúncia al càrrec municipal perquè pugui dedicar-me de forma exclusiva a ser diputat en el Parlament de Catalunya i renunciant així al sou de regidor, alguna cosa amb el que estic completament d’acord.”, ha indicat el coordinador local de C’s. “Aquestes mesures de transparència i regeneració no les aplica cap altre partit o coalició política a Espanya i haurien de ser una pràctica habitual”, ha conclòs García.