PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Ciutadans Sabadell exigeix “solucions immediates” per evitar el tancament de la Zona Hermètica

El Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a Sabadell ha exigit a l’Ajuntament de Sabadell que “busqui solucions immediates per evitar el tancament definitiu dels locals d’oci de la Zona Hermètica”, com ha explicat el portaveu municipal de C’S, Adrián Hernández. El regidor, que es va reunir el dijous amb el Grup Parlamentari de C’s i l’Associació d’empresaris de la Zona Hermètica en el Parlament de Catalunya, ha criticat que “l’actual equip de govern no ha mogut un dit per modificar el planejament aprovat pel govern Busts ni oferir una alternativa a aquests empresaris”. El proper 31 de maig expiren les actuals llicències d’activitat i “els 13 establiments que encara funcionen estaran obligats a tancar les seves portes”, ha advertit l’edil de C’s.

El tancament implicarà “la pèrdua de 300 ocupacions directes i aproximadament uns 150 llocs de treball indirectes”, ha lamentat Hernández, una preocupació que també van traslladar als representants municipals i parlamentaris de C’s els membres de l’Associació de la Zona Hermètica en la reunió. “Sabadell no pot permetre’s perdre una part tan important del sector econòmic de l’oci nocturn juvenil”, ha subratllat el portaveu de C’s. Ciutadans insisteix que “l’Ajuntament ha d’emprar-se a fons per trobar solucions urgents”. El primer pas seria “prendre mesures cautelars que garanteixin la continuïtat de l’activitat fins a la sentència definitiva del Tribunal Suprem”, ha indicat Hernández.

El portaveu de C’s ha afirmat que “tenim una gran oportunitat per revitalitzar la Zona Hermètica amb activitats lúdiques alternatives, impulsant no solament l’oci nocturn sinó també l’oci diürn i familiar”. Hernández ha afegit que “no hi ha temps que perdre. El consistori ha de començar ja a treballar en un nou pla urbanístic que permeti compatibilitzar l’oci amb el descans dels veïns”.