PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

C’s reclama “un aparcament en les proximitats del camp de futbol municipal de Ca N’oriac”

El Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a Sabadell ha reclamat a l’Ajuntament de la ciutat que “habiliti un espai com a aparcament gratuït en les proximitats del camp de futbol que utilitza la Unió Esportiva Sabadell Nord Club de Futbol”, ha explicat Adrián Hernández, portaveu de C’s. La mesura solucionaria l’escassetat de places en els voltants de la instal·lació esportiva de Ca N’Oriac a causa de la gran afluència d’usuaris que genera aquest club, sobretot els caps de setmana. “Moltes famílies es desplacen fins al camp en vehicle propi i és difícil trobar un lloc on deixar el cotxe als voltants, la qual cosa causa molèsties als veïns i als usuaris”, ha advertit Hernández.

Hernández ha afegit que “la situació provoca un problema afegit de contaminació ambiental, perquè es triguen molts minuts a trobar aparcament”. Per això el regidor de Ciutadans ha precisat que es demanarà al consistori sabadellenc “que adeqüi un espai de párking com en la resta de camps de futbol de la ciutat”. El recinte de la Unió Esportiva Sabadell Nord Club de Futbol “mereix disposar de places d’aparcament gratuït properes” igual que succeeix en altres equipaments de la ciutat “com les instal·lacions de la Roureda, La Planada o Ca Rull”.

L’edil de C’s ha recordat també que l’actual párking del Pavelló del Nord, situat en el mateix sector que el camp de futbol i amb capacitat per a un centenar de vehicles, “s’ha demostrat insuficient”. Hernández ha assegurat que la falta de places a la zona “obliga als veïns a usar l’equipament i queden poques places per als usuaris”.