PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Ciutadans (C’s) de Sabadell reclama l’actuació municipal a l’espai públic del sector Planetes i alguns punts del barri de Gràcia

El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a Sabadell, Ramon Garcia, ha reclamat a l’equip de govern que “es posi a la feina per acabar amb la degradació i el deteriorament del sector Planetes i alguns punts del barri de Gràcia”, l’àrea limitada per la Rambla d’Ibèria, el passeig de Can Feu i les vies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). García ha criticat que aquest espai públic de la ciutat “sofreix ara un abandó institucional humiliant, que s’afegeix a l’històric aïllament físic provocat per la gran intensitat de tràfic que suporten aquestes artèries principals”. L’edil ha mostrat la seva indignació perquè des de març “C’s ha denunciat en reiterades ocasions al quatripartit la degradant situació sense cap resultat fins al moment”.

Entre els llocs més deteriorats, García ha destacat “el pas subterrani de FGC, situat entre els carrers de Fraser Lawton i d’Enginyer Playà”. C’s ja va sol·licitar fa quatre mesos a l’equip de govern que “instés a la Generalitat a realitzar les actuacions necessàries per arreglar els desperfectes”, ha relatat el regidor. “El túnel per als vianants està brut, li falta il·luminació i una de les dues rampes d’accés per a persones amb mobilitat reduïda i carrets de nens es va desmantellar per executar les obres dels Ferrocarrils”, ha subratllat García, que ha lamentat que el “deplorable” estat del pas subterrani s’ha agreujat “amb la desaparició de nombroses reixes del sòl”

El regidor de la formació taronja ha criticat que, a les preguntes sobre aquest problema, “el govern local surt al pas dient que traslladarà la petició a la Generalitat”. En opinió de García “el quatripartit podria donar una solució ràpida i fàcil al tema, però fa cas omís a les necessitats reals dels veïns de la ciutat”. Ramón García ha qualificat de “mal endèmic” de Sabadell la “falta de manteniment de l’espai públic general”, que és palès en aquesta zona local. Un sector de la ciutat que per les seves característiques disposa d’àmplies zones verdes, però on “no es replanten els arbres talats, hi ha foradades en les voreres, lloses aixecades per arrels, papers sense buidar durant dies i carrers envaïts per males herbes”, ha conclòs l’edil.