PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Ciutadans (C’s) de Sabadell critica la “crida a l’ocupació” de la regidora Glòria Rubio des del Parlament

El coordinador de l’agrupació de Ciutadans (C’s) de Sabadell, Joan Garcia, ha qualificat de “afirmacions irresponsables i escandaloses” la “crida a l’ocupació” que la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sabadell, Glòria Rubio, va realitzar dimecres passat en una conferència de la CUP en el Parlament de Catalunya.

Rubio, que és la màxima responsable de l’empresa municipal VIMUSA, va afirmar que “solament les entitats bancàries veien l’ocupació com un problema”. La formació taronja considera que “és un greu problema en primer lloc per a les persones que es veuen empejadas a entrar en un pis buit perquè busquen un lloc per refer la seva vida”.

Joan García ha criticat que la intervenció de Rubio, que va ser presentada com la responsable de la política d’Habitatge del consistori, “no ha estat desqualificada ni per l’alcalde ni per ningú de l’equip de govern municipal”. Per això, C’s ha mostrat la seva preocupació per “si les seves paraules eren en nom de l’Ajuntament de Sabadell” i per si signifiquen que “potser el quatripartit no col·laborarà amb la Generalitat rebent habitatges procedents del BBVA”, ha manifestat el coordinador de Ciutadans.

També ha mostrat els seus dubtes sobre “si Rubio consentirà que els habitatges d’emergència de Vimusa, entitat que ella presideix, siguin ocupats de forma descontrolada, perjudicant als qui també els necessiten i estan en la llista d’espera oficial”.

El responsable de Ciutadans ha recordat que “tots els instruments a la disposició de les institucions públiques han d’usar-se per solucionar els problemes reals dels ciutadans” i “mai s’han d’anteposar les ideologies personals”. Les persones en situació de precarietat “no són peons del procés revolucionari independentista”, sinó que “necessiten un lloc adequat i amb garanties on viure i començar de nou”, ha conclòs García.