PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Ciutadans (C’s) acusa al quatripartit de ser “incapaç de decidir un projecte definitiu pel Passeig” de Sabadell

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a Sabadell, Adrián Hernández, ha criticat que el quatripartit “és incapaç de decidir un projecte definitiu pel Passeig de la Plaça Major”. En opinió del regidor, el recent anunci de l’equip de govern que a la fi de 2017 es presentarà un nou disseny després d’un procés participatiu “posa la pilota en la teulada de la ciutadania per escórrer l’embalum i no prendre d’una vegada una decisió”. Hernández ha apuntat que, actuant així, el quatripartit “dilata el procés i oculta que probablement existeixen discrepàncies internes sobre aquest projecte entre els partits que ho integren”. L’edil de la formació taronja ha anunciat que “exigirem al govern municipal un posicionament clar sobre el futur d’un espai tan fonamental per a la ciutat”.

Adrián Hernández ha qualificat la roda de premsa de fa uns dies, en la qual el quatripartit va anunciar les seves intencions sobre el Passeig, de“estrambótica” i ha lamentat que “malgrat la insistència dels periodistes, l’alcalde no va saber o no va voler anticipar gens del projecte. Ni tan sols un calendari d’execució d’obres”. L’edil de C’s ha recordat que durant la campanya electoral “tots van prometre un projecte pel Passeig i ara ens venen que tot va a dependre de l’opinió de la ciutadania”. A més, Hernández ha titllat de “contrasentit” que es faci “un concurs arquitectònic per a un nou edifici en el Passeig i en el Racó del Campanar”. En definitiva, “la indefinició del govern municipal sobre el Passeig no és nova, és una fugida cap a davant per guanyar temps”, ha subratllat el portaveu de C’s.
Hernández ha revelat que un empleat municipal s’ha reunit amb forces polítiques, comerciants i entitats de les societat civil en relació amb l’actuació en el Passeig “però no per discutir el projecte sinó per deixar-nos anar un monòleg de més de tres hores”. Per aquest motiu, en el ple de juny, C’s ja va preguntar a l’alcalde Juli Fernández si aquestes entrevistes eren les reunions previstes per a la discussió i diagnòstic del projecte del Passeig “sense aconseguir una resposta”. I ha conclòs que “l’alcalde no va dir ni sí ni no, sinó tot el contrari”.