PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Ciutadans (C’s) reclama que s’acceleri la compra de les armilles antibales per a la Policia Municipal de Sabadell

 El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a Sabadell, Adrián Hernández, ha reclamat a l’equip de govern que “acceleri els tràmits per a la compra de les armilles antibales previstes per a la Policia Municipal” de la ciutat. El regidor ha criticat “l’escassa importància que el quatripartit ha donat a aquest tema”, tot i que la mesura “es va aprovar en el ple de setembre de 2015″ i que “està inclosa als pressupostos de 2016″. C’s ha insistit des de llavors en què “és una eina imprescindible perquè els agents puguin treballar amb unes mínimes condicions de seguretat”. Hernández ha exigit “la licitació i adquisició immediata de les armilles antibales per garantir la seguretat tant dels policies com dels ciutadans”.

Adrián Hernández s’ha mostrat “sorprès” perquè en el Pla d’Acció Municipal (PAM) de 2016, en el qual estan incloses totes les accions rellevants del govern per aquest any, “no està contemplada la dotació d’armilles antibales per a la Policia Municipal”. El portaveu ha indicat que “resulta curiós que d’entre més de 400 mesures de govern del PAM, cap sigui la compra d’aquestes peces protectores”. El representant de Ciutadans ha subratllat que “no podem creure que s’hagin oblidat. Més aviat sembla que consideren que adquirir les armilles és una cosa irrellevant malgrat tenir-les pressupostades”, segons Hernández.
L’adquisició de les armilles va tirar endavant fa gairebé un any amb l’abstenció dels dos partits llavors al govern (ERC i Crida per Sabadell). Ciutadans va preguntar a la fi del juny passat al quatripartit sobre el tema i “solament ens responen verbalment que el procés segueix en marxa”, ha assenyalat el portaveu de la formació taronja. Hernández ha lamentat que “el més preocupant de la situació és que tot apunta al fet que hagin decidit que fins a 2017 no és prioritari comprar-les”.