PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Ciutadans lamenta que la Festa Major 2016 de Sabadell torni a donar l’esquena a la major part de la ciutat

 “Un any més la Festa Major de Sabadell girarà l’esquena a la major part de la ciutat”. Així de contundent s’ha mostrat avui Adrián Hernández, portaveu municipal de Ciutadans (C’s) a Sabadell, en analitzar el programa de la Festa Major 2016. I ha afegit: “Una vegada més el govern municipal s’ha oblidat que és la Festa Major de tots els barris, no solament d’una part de la ciutat”. Hernández ha lamentat que els eixos essencials del programa festiu mostren “un clar continuisme respecte a l’estil de l’anterior equip de govern socialista” i ha criticat que “com és habitual, la majoria d’activitats s’han programat en el Centre i, de forma puntual, en l’Eix Macià”.

A més, segons Hernández, “no s’entenen els motius pels quals l’equip de govern ha eliminat del programa l’exitosa festa de Ràdio Flaixbac”. “La supressió d’un esdeveniment d’aquestes característiques deixa coixa la nostra festa local pel que fa a l’oferta d’oci juvenil”, ha afegit el regidor. En opinió de la formació taronja, aquesta decisió només s’explicaria si “de manera premeditada es pretén limitar la llibertat dels joves perquè consumeixin un determinat tipus d’oci sense oferir alternatives, com la festa Flaixbac”, ha subratllat el portaveu de Ciutadans.

Malgrat tot, Adrián Hernández ha aplaudit “l’esforç fet per totes les entitats que participen en la comissió i que donen contingut cultural a la nostra Festa Major”. El regidor de C’s també ha agraït “la voluntat de diàleg del quatripartit, que està treballant en un nou model de Festa Major pel 2017″.