PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Ciutadans (C’s) Sabadell lamenta que el quatripartit hagi reduït l’horari del Servei d’Atenció Ciutadana (SAC)

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha lamentat que el quatripartit “hagi reduït l’horari de tarda d’atenció al públic del Servei d’Atenció Ciutadana (SAC)”. Els canvis que s’han aplicat avui suposen “una disminució de la meitat de dies d’obertura” en totes les oficines de la ciutat, ha aclarit l’edil. El regidor ha assegurat que “les raons que ha esgrimit l’equip de govern per adoptar aquesta mesura no ens semblen justificades”. Hernández ha afirmat que les modificacions “ni disminuiran el temps d’espera que els ciutadans han de fer i, per descomptat, no ajudaran al fet que la gent pugui mantenir una conciliació raonable de la seva vida familiar i de les gestions que ha de fer amb l’administració”.

Adrián Hernández ha criticat també que “el quatripartit al·lega que els usuaris de tarda són menys que els de matí, la qual cosa demostra el poc que es valoren les necessitats dels ciutadans que treballen fora de Sabadell o tenen horaris discontinus”. Els canvis del SAC afecten tant a l’oficina central del Despatx Lluc del carrer Indústria, que passa a obrir solament dues tardes (dimarts i dijous) en comptes de quatre com fins ara; com a les quatre oficines descentralitzades, on s’atendrà solament un dia (dimcecres) en comptes de dos.
El portaveu de la formació taronja ha destacat que “ens resulta incomprensible que l’anterior equip de govern pogués mantenir el servei en l’època més dura de la crisi econòmica i ara, un consistori amb superàvit, assegura no poder assumir-ho”. Finalment, l’edil ha recordat que el SAC “és un servei altament valorat pels ciutadans”.