PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Ciutadans (C’s) de Sabadell critica que l’equip de govern animi als veïns a delatar als propietaris de pisos buits

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha criticat que l’equip de govern local “animi als veïns a delatar als propietaris de pisos buits” en un tríptic distribuït recentment als domicilis de la ciutat que convidava a “comunicar al consistori si es detecten ocupacions irregulars”. Hernández ha advertit que això “no és una pràctica democràtica” i li ha preguntat al quatripartit “per què es considera anòmal disposar d’un habitatge en aquestes circumstàncies”.

Hernández ha considerat “un greu error” que l’Ajuntament estigui transmetent la idea que “existeixen altres ocupacions que són regulars i no han de denunciar-se en lloc de donar solucions reals a les famílies que ho estan passant mal perquè han estat desnonades o estan en risc de ser-ho ràpid”. A més, ha apuntat que disposar d’un pis buit “no és il·legal ni denunciable, sempre que es faci d’acord amb la legislació vigent”.

Així mateix, demanarà a l’equip de govern que doni explicacions sobre “quina és realment la política d’habitatge del quatripartit”, ja que li consta que “els partits integrants del pacte tenen diferents visions sobre aquest tema”. I li reclamarà que “deixi de fer ideologia amb problemes tan greus com la pobresa energètica i els desnonaments” i que engegui una política “útil” utilitzant els instruments del seu abast, com “les cessions d’immobles del parc d’habitatge públic per a lloguer social” o signar “convenis amb les grans empreses subministradores com ja s’ha fet en altres municipis propers”.