PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Ciutadans (C’s) denuncia que el quatripartit no ha convocat “ni una sola reunió” amb els operadors de la Zona Hermètica de Sabadell

 El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Sabadell, José Luís Fernández, ha denunciat que l’equip de govern “encara no ha convocat ni una sola reunió de la taula de negociació amb els operadors de la Zona Hermètica”. En el ple del maig passat es va aprovar per unanimitat una moció, impulsada per C’s, en la qual el consistori es va comprometre a “redefinir de forma consensuada amb els empresaris” l’oci nocturn a Sabadell. L’edil ha advertit que “han passat cinc mesos i, de nou, l’equip de govern incompleix els acords plenaris unànimes”. Per això, Fernández ha reclamat al quatripartit que “s’iniciïn les converses per buscar una solució al problema i decidir el futur de l’oci nocturn local”.

José Luís Fernández ha recordat que la complexa situació de la Zona Hernética de la ciutat, on encara funcionen 13 locals que donen ocupació a unes 450 persones, és fruit “d’una gestió desastrosa del govern Bustos i de la falta de previsió del govern actual que va deixar arribar el termini sense actuar”. Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va anul·lar les llicències el passat 31 de maig i, des de llavors, les sales segueixen obrint les seves portes fora de normativa.

El regidor de C’s ha insistit que l’actual tesitura “és una gran oportunitat per regular el model d’oci nocturn i garantir la continuïtat de les activitats”. En la seva opinió, “una ciutat amb més de 200.000 habitants necessita aquest tipus d’oferta”. No obstant això, el representant de C’s ha advertit que “el repte serà resituar les sales en diferents punts del territori i conciliar el seu funcionament amb el descans dels veïns”. A més, Fernández ha afegit que també és necessari “evitar el deteriorament de la zona Hermètica impulsant oci alternatiu, familiar i diürn, en els locals que quedaran buits”.