PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Ciutadans (C’s) denuncia que el quatripartit de Sabadell trenca unilateralment els acords del cartipàs

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha anunciat que el quatripartit “ha trencat unilateralment el cartipàs que va pactar amb l’oposició al juliol de 2015, quan governava ERC i Crida per Sabadell”. L’equip de govern ha decidit “ampliar el nombre d’assessors de 4 a 7″, ha explicat el regidor, encara que “no és gens transparent que ho ha fet d’amagatotis i sense previ acord amb la resta de grups municipals”, segons l’edil. Aquesta modificació suposa que “l’actual govern serà més costós que l’anterior govern socialista”. Hernández ha advertit que “des de Ciutadans no acceptarem més endollats polítics, sinó gent amb currículum que realment treballi per la ciutat”

Adrián Hernández ha criticat que “els que deien que serien austers al govern fan ara el contrari, però són ostatges de les seves pròpies paraules i les seves promeses electorals”. Cadascun dels assessors “cobrarà un sou de 44.805 euros anuals més el 24% del cost d’empresa”, ha avançat l’edil, la qual cosa suposarà “un cost d’al voltant de 400.000 euros anuals al consistori”, ha apuntat el regidor. El portaveu ha manifestat a més la seva “sorpresa”, ja que aquesta despesa s’afegeix a una situació insòlita a Sabadell: “Per primera vegada en la seva història, té a dedicació completa 13 dels 14 regidors i el restant al 90%”, ha lamentat.

Finalment, Hernández ha demanat saber “què opinen sobre aquesta decisió tant els responsables de Unitat pel Canvi com els de Guanyem Sabadell”, grups ara dins del quatripartit però que estaven en l’oposició “quan es va estar 20 dies negociant l’anterior cartipàs per aconseguir un consens”, ha incidit l’edil. Finalment, ha assegurat que “també serà interessant conèixer què explica la Crida per Sabadell (coalició de Entesa per Sabadell i CUP), que van anar els més crítics amb els assessors del PSC”, ha conclòs el portaveu.

rdp