PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Ciutadans qualifica d’intolerable que la consellera Bassa no prevegi destinar ni un euro a la residència del Sud de Sabadell

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha qualificat de “intolerable” que la Generalitat “no prevegi destinar ni un euro a la construcció de la residència del Sud”, després que la consellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa, ho assegurés en una intervenció en el Parlament. El regidor de C’s ha recordat que “la mateixa consellera Bassa es va comprometre a dur-la a terme” en una reunió que va mantenir amb la ‘Plataforma d’Entitats per a la defensa de la Residència Pública del Sector Sud de Sabadell’. Hernández ha afirmat que la notícia suposa “dur cop per a la ciutat”, i ha destacat que “Bassa va mentir tant a l’entitat com a la ciutadania, prometent una cosa a la cara i fent després el contrari”.

Així mateix, el portaveu del grup municipal de C’s a Sabadell ha avançat que “es demanaran explicacions” a l’alcalde, Juli Fernández (ERC), company de partit de la Consellera. L’edil també ha advertit que, malgrat l’anunci de la Generalitat, “des de Ciutadans es seguirà insistint que el projecte és necessari i prioritari”. No en va, en l’últim ple municipal “es va aprovar la pròrroga de la cessió dels terrenys per al reivindicat equipament”, ha subratllat el regidor. Finalment, el portaveu ha mostrat el seu “total suport” a la plataforma i als veïns: “És lògic que estiguin indignats, perquè des de fa 15 anys han estat un exemple de lluita per aconseguir la residència”.