PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Ciutadans (C’s) de Sabadell acusa a la Crida i al quatripartit d’aplicar una “doble moral” en el cas de Maties Serracant

El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell, José Luís Fernández, ha lamentat que Maties Serracant (Crida per Sabadell-CUP) hagi estat reincorporat avui a les seves responsabilitats de govern a pesar que segueix imputat per una denúncia de presumptes irregularitats en el procés administratiu de la cessió de Ca Balsach. Fernández ha recordat que “la investigació oberta suposaria la dimissió segons el propi codi ètic de l’organització de Serracant”, però tant el seu partit com l’equip de govern “apliquen una doble moral segons els interessa”. La decisió del alcade, Juli Fernández (ERC) de restituir a l’antic tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat demostra que “són molt exigents amb els altres i molt poc amb si mateixos” i “afecta negativament a la imatge de l’Ajuntament i a la de la ciutat”, ha assegurat el responsable de C’s.

El passat 31 de maig, quan es va fer pública la denúncia a Serracant, el regidor va dimitir de les seves funcions de govern -encara que no com a edil municipal- fins que hi hagués una resolució judicial. L’afectat va qualificar la seva decisió de “mesura exemplar davant qualsevol dubte”. No obstant això, Fernández ha assegurat que “no era més que una solució intermèdia per salvar la cara del govern”, ja que sense que hi hagi novetats judicials “l’alcalde ha cedit a l’exigència de la Crida per Sabadell de reincorporar a Serracant incomplint una vegada més les seves promeses”.