PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Notícies C's

Ciutadans (C’s) de Sabadell demana un espai específic per a nens amb discapacitat o mobilitat reduïda en la Cavalcada de Reis

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha sol·licitat a l’equip de govern que es dissenyi “un espai específic per a nens amb discapacitat o mobilitat reduïda en les Cavalcades de Reis”. La petició consistiria a “reservar algunes zones per als petits i els seus acompanyants en algun punt del recorregut”, a més de “tenir-los en compte en dissenyar la planificació“, permetent que tinguin accés i visibilitat de l’espectacle de forma còmoda i sense problemes. 

El quatripartit no ha respost de moment a la proposta, encara que Hernández confia que “el consistori serà sensible amb un tema tan especial, ja sigui en aquesta edició o en els propers anys”. El portaveu també ha reclamat que la iniciativa s’inclogui com “un dels aspectes a tractar en la propera reunió del Consell de persones amb diversitat funcional”.

La reivindicació de Ciutadans compliria amb la legislació vigent, que recull l’obligació de reservar espais per a persones amb discapacitat en espais públics quan s’organitzin activitats d’aquest tipus i permetria a aquestes persones “gaudir en igualtat de condicions i de forma segura de la Cavalcada”, ha conclòs Hernández.