PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
GÈNERE, FEMINISMES i LGTBI

pla genere

El Pla, fruit de l’anàlisi i la participació, s’estructura en 8 eixos estratègics i planteja 28 objectius, 106 línies d’actuació i 292 indicadors de seguiment.

juntesfem

Us volem convidar al taller "JUNTES FEM CIRC", un taller de 7 sessions, on es treballarà l’auto coneixença, la creativitat, l'apoderament, el treball en equip i la confiança mútua entre les mares i els seus fills i filles adolescents, mitjançant el circ i les seves disciplines.

El taller està adreçat a mares i fills/es en edats compreses entre els 12 i els 15 anys. Que vulguin tenir un espai per reforçar el seu vincle físic i emocional. Tots els dimarts de 18 a 19:30 h, del 16 d’octubre al 27 de novembre a L'Estruch (c. de Sant Isidre, 140).

Podeu realitzar la vostra inscripció a través d'aquest formulari https://goo.gl/forms/yLmjMavxKzXF88Kp2

L'activitat es gratuïta.

Us hi esperem!

mesclat2018

 

El proper 6 d'octubre tindrà lloc la quarta edició del Mescla't, que acull una trentena d'activitats i que comptarà amb la participació d'una cinquantena d'entitats.

Pàgina

L’Ajuntament de Sabadell per tercer any consecutiu, portarà a terme la campanya de sensibilització, prevenció i actuació davant les violències sexuals a la festa major

orgull lgtbi

El proper dijous, 28 de juny, a la tarda, i coincidint amb el Dia de l’Orgull LGTBI, es celebrarà l’acte central de commemoració d’aquesta jornada internacional a la nostra ciutat

xerrada 2

La xerrada tindrà lloc dilluns 2 de juliol a les 18.30h al Casal Pere quart

dinslaarmari 001

La projecció tindrà lloc dijous 21 de juny a les 21.30h a la Capella de Can Gambús

IMG 8489

Sònia Tomàs ha vingut a la ciutat a oferir una nova edició del curs d'avaluació de la cooperació internacional des de la perspectiva de gènere al Casal Pere Quart, aprofitem la seva presència per entrevistar-la.

dretsltbi cooperacio1

La formació tindrà lloc els dies 12 i 14 de juny de 18 a 20 h al Casal Pere Quart (Rambla, 69)