PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Inauguració de l’exposició “Fina Miralles. Paraules fèrtils, 1972-2017”, al Museu d’Art de Sabadell

Inauguració de l’exposició “Fina Miralles. Paraules fèrtils, 1972-2017”, al Museu d’Art de Sabadell

La inauguració anirà a càrrec de Montserrat Chacon, regidora de Cultura; Manuel Costa, president del Patronat de la Fundació Ars; Maia Creus, comissària de l’exposició, i Fina Miralles. La mostra l’organitza el MAS amb la col·laboració de la Fundació Ars i L’Estruch.

L’exposició desplega l’univers textual i visual de Fina Miralles amb la presentació de la major part de l’arxiu de textos acompanyats d’una selecció de documents originals i d’obres de la col·lecció del museu, recreant l’escenari de recerca que ha donant lloc a l’edició dels textos de l’artista.

Aplega els escrits originals de Miralles que conserven tant el MAS com la Fundació Ars, així com quaderns d’obra, una selecció d’obra sobre paper i pintura. Igualment, mostra una selecció de textos, escrits però també llegits per la mateixa artista. Paraula i traç expliquen l’univers creatiu de Fina Miralles.

Al voltant de l’exposició, s’han organitzat un seguit d’activitats amb la col·laboració de l’Estruch, l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, l’Institut Vallès, l’Associació de Dansa Contemporània de Sabadell, l’ESDi, el Màster de recerca en educació de la UAB, la Facultat d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona i el Màster en estudis de la diferència sexual de DUODA.