PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La mobilitat centra una nova trobada participativa al barri de Can Llong

La mobilitat centra una nova trobada participativa al barri de Can Llong

Els veïns i veïnes del barri van debatre sobre diversos aspectes relacionats amb la mobilitat a la zona, com ara els autobusos, el trànsit, les zones de càrrega i descàrrega, les places d’aparcament o les estacions de tren. A més, en el transcurs de la sessió es van tractar altres qüestions que actualment preocupen al veïnat i a les entitats del barri de Can Llong.

Taula de Can Llong

La Taula de Can Llong es va crear  l'any 2017 amb l’objectiu d’apoderar i implicar les veïnes i els veïns de Can Llong en la presa de decisions sobre aquelles qüestions que afecten al barri, des de la convivència fins els serveis públics, per exemple.  

A les reunions assisteixen veïnes i veïns a títol individual i entitats del barri com ara les dues associacions veïnals del barri de Can Llong: l’Associació de Veïns Nous barris oest – Can Llong i l’Associació Unió veïnal de Can Llong i Castellarnau.

L’equip de govern va mantenir la primera de les reunions ara fa un any per exposar diversos temes com ara els principis del Pla de Mandat del Govern (PAM) en referència a la Participació, el model actual, la diagnosi de les seves fortaleses i debilitats i els objectius i els reptes de futur.

De la mateixa manera es van recollir aportacions de la Federació d’Associacions de Veïns (FAV) sobre el model de participació territorial i altres experiències de participació en l’àmbit internacional per tal d’oferir eines per iniciar el debat.