PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El conseller Bargalló reafirma el compromís de la Generalitat de construir al més aviat possible els edificis definitius de l’Escola Virolet i l’Institut de Can Llong

El conseller Bargalló reafirma el compromís de la Generalitat de construir al més aviat possible els edificis definitius de l’Escola Virolet i l’Institut de Can Llong

Tot seguit, Bargalló, acompanyat per Serracant i Berlanga, s’ha desplaçat a Can Llong per mantenir una trobada amb representants de les Associacions de Mares i Pares i dels centres educatius del barri. Durant la reunió, ha informat les famílies sobre la situació dels equipaments educatius pendents i ha reafirmat el compromís del Govern de la Generalitat perquè la construcció dels edificis definitius de l’Escola Virolet i de l’Institut de Can Llong siguin una realitat al més aviat possible.

Així, pel que fa a Virolet, s’ha iniciat la licitació i el projecte es troba en les fases inicials de redacció. Pel que es refereix a l’Institut, s’estan fent els processos administratius pertinents i s’espera poder licitar properament. Per tal de facilitar que les parts puguin fer un seguiment acurat de tot el procés, Generalitat, Ajuntament, famílies i centres s’han emplaçat a compartir noves trobades i espais de seguiment a partir de la tardor.

Sobre la trobada a Can Llong, l’alcalde, Maties Serracant, ha comentat que

“la construcció dels equipaments i espais públics pendents del barri de Can Llong és un compromís del govern municipal. En el cas dels edificis de l’Escola Virolet i de l’Institut, la seva construcció és absolutament prioritària i per això, dins la ronda de contactes que hem iniciat amb els departaments de la Generalitat després de la formació del nou Govern, hem volgut que aquest tema fos un dels primers de la llista”. 

El tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha dit que

“compartim plenament la preocupació i la pressa del barri i per això des d’un principi hem treballat perquè la ciutat tingués aquests equipaments. Certament, tot va més lent del que ens agradaria però s’està avançant i confiem que els projectes es puguin fer realitat com més aviat millor”.

Durant la trobada a l’Ajuntament entre els representants municipals i el conseller d’Ensenyament s’han abordat també altres aspectes vinculats al desenvolupament del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu Sabadell 2017-2027, els plans educatius d’entorn, les millores pendents en l’àmbit de la Formació Professional o el finançament de l’educació entre els 0 i els 3 anys.