PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Institut Pau Vila participa en un projecte europeu de formació del professorat dins l’aposta del centre per l’aprenentatge de llengües estrangeres

Amb el programa, l’institut avançarà en la implementació de la metodologia AICLE (Aprenentatge integrat de llengua estrangera i continguts). En aquest sentit, el centre ja va prendre part en un primer projecte europeu de formació dels docents per facilitar que es poguessin impartir en anglès altres matèries del currículum. La participació a l’Erasmus KA1 permetrà avançar un pas més, afavorint la formació en anglès, francès o alemany i en el que suposa la metodologia AICLE en matèries específiques com les ciències socials o la filosofia.

En principi, el finançament rebut pel programa europeu farà possible el desplaçament de 14 docents a diferents països europeus per participar en trobades de formació. Després aquests professors i professores podran compartir part de les experiències que recullin amb la resta del claustre.

Entre les primeres accions per implementar el projecte al centre, la direcció de l’Institut va participar a finals de juny en les jornades preparatòries per desenvolupar aquest tipus de programa. Una trobada que va tenir lloc a Logronyo, organitzada pel SEPIE (Servicio Español para la Internacionalización de la Educación). Els desplaçaments del professorat tindran lloc els propers dos anys.

Tot plegat forma part d’un projecte de centre que aposta pel plurilingüisme i que comprèn el foment de la  metodologia AICLE; el programa Batxibac –que permet a l’alumnat obtenir simultàniament el títol de batxillerat espanyol i el baccalauréat francès–; l’oferta d’alemany com a tercera llengua estrangera; la certificació dels coneixements en llengua estrangera B1 i B2 i diferents estratègies d’internacionalització que passen per la formació i els projectes d’intercanvi amb alumnat d’altres països.