PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L'Escola d’Art i Disseny Illa comença avui el curs 2018-2019 sota el lema “Illa és...”

L´Escola d’Art i Disseny Illa comença avui el curs 2018-2019 sota el lema “Illa és...”

El 2018-2019 a l’Illa comença, com és habitual, amb unes jornades d’acollida de l’alumnat. L’activitat s’emmarca dins el Pla d’Acció Tutorial del centre i s’adreça als futurs professionals del disseny gràfic, la il·lustració i el disseny de moda que cursen algun dels tres cicles formatius de grau superior que oferta l’escola: Gràfica Publicitària, Il·lustració i Estilisme d’Indumentària. En total, uns 135 alumnes hi estudiaran cicles formatius.

Pel que fa als ensenyaments no reglats d'Illa Oberta Tallers d'Art, el proper dijous, 20 de setembre, a les 18.30 h, es farà una jornada de portes obertes, per donar a conèixer els espais de l’Escola i l’extensa i variada oferta de tallers d’art prevista per al curs 2018-2019. Els tallers ofereixen un espai obert a tothom, sense cap condició d'edat ni experiència, amb propostes que permeten a l'alumnat fer un aprenentatge continu i progressiu.

L’oferta per a aquest curs d’Illa Oberta és àmplia i variada pel que fa a format, durada, preus i contingut i comprèn cursos d’àmbits molt diversos: dibuix, fotografia, ceràmica, arts and crafts, infantils i seminaris. L’oferta es pot consultar aquí. Encara és obert el període de matriculació per a tots els cursos.

Pel que fa a l’acte acadèmic d’obertura del curs, tindrà lloc dimarts 25 de setembre al matí, a l’Auditori del Vapor Llonch.

La darrera activitat lligada a l’inici de curs serà l’acollida a les famílies de l’alumnat de cicles reglats i també dels Tallers Infantils d’Art, prevista per al 24 d’octubre.

Premi Nous Professionals

Cal destacar, així mateix, que a finals del curs 2017-2018, l’Escola Illa va sumar un nou reconeixement, en aquest cas el primer premi de la 13a edició del concurs Nous Professionals, en la categoria de creativitat artística. El guardó, que es va lliurar a finals de juny, va ser per a l’alumne d’Estilisme d'Indumentària Ismael Gouriguer, amb el seu projecte final, Dystophia. Un treball que fa referència als nens índigo, l’estètica vapower, l’orientalisme i el New Age i que presenta una col·lecció per a home i dona feta amb teixits innovadors i línies treballades.

Convocats per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de Formació Professional de Terrassa, amb el suport de diverses institucions, els premis Nous Professionals volen motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu de l’alumnat de Cicles Formatius i de Programes de Formació i Inserció (PFI), mitjançant el reconeixement públic de projectes.