PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Maties Serracant: “el Govern ha garantit que no hi hagi cap acomiadament”

Maties Serracant: “el Govern ha garantit que no hi hagi cap acomiadament”

La nostra prioritat absoluta és el manteniment de tots els llocs de treball i la nostra fermesa durant tot aquest procés ha garantit que finalment no hi hagi hagut cap acomiadament,

ha dit Maties Serracant, alcalde de Sabadell, qui s’ha mostrat satisfet, però ha remarcat que

continuem amb la nostra obligació de control i fiscalització del contracte perquè la ciutat tingui el nivell de neteja que li correspon.

La Instrucció Tècnica de Facturació (ITF) es manté com a sistema  de control per garantir que es factura correctament d’acord amb els serveis efectivament prestats i poder fer els pagament segons el que estipula el contracte.

Segons els acords presos per ambdues parts, a partir del treball fet des de la comissió de seguiment tècnic, es revisarà l’actual catàleg de serveis amb l’objectiu de millorar el servei de neteja i recollida de residus en el marc del vigent pressupost assignat, ja sigui amb l’increment de serveis que permetin reforçar el servei en determinades zones de la ciutat, o bé amb l’increment de les freqüències.

Les millores serien a més a més dels requeriments que des dels serveis tècnics municipals ja s’estan fent a l’empresa per corregir els incompliments en el contracte que s’han detectat.

Des del Govern es vol agrarir a totes les persones i, especialment al comitè d’empresa i a tots els treballadors i treballadores, que han dedicat esforços per trobar solucions a aquesta situació i que ha permès que finalment no es perdi cap lloc de treball.